Vi er et rekrutteringsselskap som tilbyr både rekruttering, innleie, sluttvurdering og karriereveiledning

Bemanningsbyraaet er et rekrutteringsselskap som hjelper deg med å finne nye medarbeidere. Vi tilbyr tjenester innen rekruttering, innleie og sluttvurdering. I tillegg tilbyr vi karriereveiledning for en bedrifts ansatte, eller for den enkelte som måtte ha et behov for det.
Vi er et bemanningsselskap som er tilpasset for å hjelpe din virksomhet med å oppfylle ditt rekrutteringsbehov.

Kunnskapsrike rådgivere, detaljomfattende metoder og en distinkt arbeidskultur gjør oss til et av landets beste innen rekruttering og bemanning. Kontakt oss i dag, og finn ut hvordan vi kan hjelpe deg.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

 • Karriereveiledning til ansatte

  Karriereveiledning til ansatte Når du står overfor utfordringen med nedbemanning, er det avgjørende å handle med generøsitet og forståelse overfor de berørte. Ved å vise omsorg og støtte, vil du…

 • Ønsker du karriereveiledning?

  Ønsker du karriereveiledning? Ønsker du en ny jobb, eller er nysgjerrig på hvilke muligheter du har?Vi kan hjelpe deg med å bli mer attraktiv for arbeidsgivere, øke sjansene dine for…

 • Rekruttering til faste stillinger

  For å finne den riktige kandidaten, er det viktig å forstå kravene til evner, egenskaper, motivasjon og fagkompetanse.

 • Rekruttering til midlertidige stillinger

  Vi kan bistå deg med å finne riktige personer til midlertidige stillinger dersom du ønsker å ansette personene midlertidig selv. Litt raskere og lavere risiko enn å gjøre alt selv.

 • Innleie

  I noen tilfeller vil det være mer hensiktsmessig å leie inn medarbeidere fremfor å ansette selv. Bemanningsbyraaet kan hjelpe deg med å finne vikarer til alt innenfor IT, økonomi og regnskap, salg og…

 • Sluttvurdering

  Feilansettelser er kostbart for bedriften. Flere kunder gjennomfører rekrutteringsprosessen selv, men trenger bistand for å unngå feilansettelser.

 • HR Total

  De nye innleiereglene har skapt litt merarbeid for kunder som tidligere har leid inn vikarer. Vi har en HR og rekrutteringstjeneste som vil være god og kostnadseffektiv.

 • HR for Hire

  De nye innleiereglene har skapt litt merarbeid for kunder som tidligere har leid inn vikarer. Vi har en HR – Tjeneste som vil spare deg for mye tid samt en…

Kontakt oss

Fyll ut skjema nedenfor, så tar vi kontakt med deg!
Vennligst fyll inn alle påkrevde felt (*) før du sender inn henvendelsen.

For å kunne respondere på din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine person-opplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til Bemanningsbyraaets personvernerklæring.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.