Vi er et rekrutteringsselskap som tilbyr både rekruttering og innleie

Bemanningsbyraaet er et rekrutteringsselskap som hjelper deg med å finne nye medarbeidere. Vi tilbyr tjenester innen rekruttering, innleie og sluttvurdering. Vi er et bemanningsselskap som er tilpasset for å hjelpe din virksomhet med å oppfylle ditt rekrutteringsbehov.

Kunnskapsrike rådgivere, detaljomfattende metoder og en distinkt arbeidskultur gjør oss til et av landets beste innen rekruttering og bemanning. Kontakt oss i dag, og finn ut hvordan vi kan hjelpe deg.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

 • Rekruttering til faste stillinger

  For å finne den riktige kandidaten, er det viktig å forstå kravene til evner, egenskaper, motivasjon og fagkompetanse.

 • Rekruttering til midlertidige stillinger

  Vi kan bistå deg med å finne riktige personer til midlertidige stillinger dersom du ønsker å ansette personene midlertidig selv. Litt raskere og lavere risiko enn å gjøre alt selv.

 • Innleie

  I noen tilfeller vil det være mer hensiktsmessig å leie inn medarbeidere fremfor å ansette selv. Bemanningsbyraaet kan hjelpe deg med å finne vikarer til alt innenfor IT, økonomi og regnskap, salg og…

 • Sluttvurdering

  Feilansettelser er kostbart for bedriften. Flere kunder gjennomfører rekrutteringsprosessen selv, men trenger bistand for å unngå feilansettelser.

 • HR Total

  De nye innleiereglene har skapt litt merarbeid for kunder som tidligere har leid inn vikarer. Vi har en HR og rekrutteringstjeneste som vil være god og kostnadseffektiv.

 • HR for Hire

  De nye innleiereglene har skapt litt merarbeid for kunder som tidligere har leid inn vikarer. Vi har en HR – Tjeneste som vil spare deg for mye tid samt en…

Kontakt oss

Fyll ut skjema nedenfor, så tar vi kontakt med deg!
Vennligst fyll inn alle påkrevde felt (*) før du sender inn henvendelsen.

For å kunne respondere på din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine person-opplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til Bemanningsbyraaets personvernerklæring.