Et av de beste rekrutteringsselskapene i Vestfold og Telemark

Bemanningsbyraaet er et av Norges ledende vikar- og rekrutteringsbyråer.

I Vestfold og Telemark er vi en av de toneangivende aktørene i rekrutteringsbransjen og vi jobber bredt innen flere fagfelt, fra stillinger på medarbeidernivå og til ledere og spesialister.

Vi har solid rekrutteringskompetanse og kjenner både kundene og kandidatene godt.
Siden 2008 har vi bygget opp en stor kandidatbase og kundeportefølje med tilhørighet rundt byene Skien, Porsgrunn, Larvik og Sandefjord. Kundeporteføljen er bred og gjenspeiler næringslivet i Grenland og regionen for øvrig.

Vi kjennetegnes spesielt for vår satsing på økonomi og regnskapIT,  salg og markedforretningsstøttekundeservice, industri og produksjon, tekniske stillinger og ingeniørfag, samt lager og logistikk. I tillegg jobber vi spesifikt med rekruttering av ledere og fagspesialister innen mange fagområder. Vi har høy fagkompetanse, kjenner næringslivets behov og vet å finne den rette kandidaten.

Vi er også stolte av å være sertifisert Miljøfyrtårn. Dette innebærer at vår virksomhet kan dokumentere at strenge kriterier innen temaene arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er tilfredsstilt.

Ta kontakt

Stig A. Gåre Andresen
Daglig leder / Partner
920 29 312 LinkedIn profil

Kontaktinformasjon

Torggata 8 – Centrumsgården, 5. etg
3724 Skien
948 48 000

Ansatte

Stig A. Gåre Andresen
Daglig leder / Partner
920 29 312 LinkedIn profil
Laila M. Håkonsen
Rådgiver / Partner
957 70 074 LinkedIn profil
Camilla Aaltvedt
Rådgiver
996 99 341 LinkedIn profil
Eline Aronsen
Office manager
909 65 056 LinkedIn profil