Kontorer

Bemanningsbyråer i hele Sør-Norge

Bemanningsbyraaet er et av Norges ledende bemannings- og rekrutteringsbyråer. Siden oppstarten i Kristiansand i 2005 har vi tatt markedslederposisjonen på Sørlandet. Fra våre kontorer i Bergen, Stavanger, Mandal, Skien og Oslo har vi løpende oppdrag i Oslo, Viken, Vestfold og Telemark, Agder, Rogaland, Vestland og Innlandet. Vi har bred erfaring med å rekruttere innen IT, økonomi og regnskap, salg og marked, kontor og administrasjon og lager og logistikk.

Bergen

Bergen

Vår ambisjon er å være en foretrukken samarbeidspartner for næringslivet i Bergen. Vår styrke er at vi kjenner markedet godt. Alle våre rådgivere har lang erfaring fra bransjen og innehar god kompetanse.

Les mer
Stavanger

Stavanger

I Stavanger har vi stor lokalkunnskap og erfaring fra mange bransjer, noe som gjør at vi har god forretningsforståelse.

Les mer
Kristiansand

Kristiansand

I Kristiansand er vi markedsleder og har de mest erfarne rådgiverne i markedet. I tillegg er vi en entusiastisk støttespiller for næringslivet i hele Vest-Agder.

Les mer
Skien

Skien

I Telemark er Bemanningsbyraaet en av de toneangivende aktørene i bransjen. Vi har solid rekrutteringskompetanse og kjenner både kundene og kandidatene godt.

Les mer
Oslo

Oslo

I hovedstaden er det større konkurranse enn i resten av landet. Her må du være spesialist for å få levere til kundene. Derfor tilbyr vi andre typer oppdrag for å skille oss ut.

Les mer