Et godt valg for deg som er opptatt av kundeopplevelse

Bemanningsbyraaet er et av Norges ledende bemannings- og rekrutteringsbyråer. Våre rådgivere har lang erfaring i fra bransjen og har mange gode referanser og vise til.

Vi har flere store kunder, men er opptatt av at alle kunder skal få en god kundeopplevelser og du vil alltid føle deg prioritert. Vi setter sammen team avhengig av din bransje for å få riktig forståelse og skape en god leveranse.

Bemanningsbyraaet har hovedfokus på rekruttering og utleie av medarbeidere til fagområdene  økonomi og regnskapsalg og markedforretningsstøtte, kundeservice, industri og produksjon og lager og logistikk.

Vi har også en avdeling for rekruttering og utleie av ledere og fagspesialister som leverer igjennom vårt andre forretningsområde Qualified Professionals.

Vi bruker mye ressurser på å kartlegge, intervjue og kvalitetssikre kandidater. For deg som kunde betyr det kort leveringstid og høy kvalitet.

Vi er også stolte av å være sertifisert Miljøfyrtårn. Dette innebærer at vår virksomhet kan dokumentere at strenge kriterier innen temaene arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er tilfredsstilt.

Ta kontakt

Rebecca Maylam Hoff
Salgssjef / Rådgiver
984 01 824 LinkedIn profil

Kontaktinformasjon

Luramyrveien 40
4313 Sandnes
482 73 000