Blant de ledende på rekruttering til faste og midlertidige stillinger i Agder

Bemanningsbyraaet er et av Norges ledende bemannings- og rekrutteringsbyråer. Bemanningsbyraaet ble grunnlagt i Kristiansand i 2005.

Vi har rådgivere med lang erfaring og nettverk i det lokale næringslivet, og i Bemanningsbyraaet er kvalitet et nøkkelord gjennom alle fasene av våre rekrutteringsprosesser. Derfor er våre rådgivere DNV-sertifiserte rekrutteringsrådgivere. For deg som kunde betyr det at du kan være trygg på at vi finner den kandidaten som passer best til din bedrift. For deg som kandidat betyr det at du blir godt ivaretatt og vurdert av en profesjonell rådgiver som ivaretar objektivitet i prosessene.

Ta kontakt for en prat om hvordan vi kan bistå deg på kort og lengre sikt med å dekke dine behov. Bemanningsbyraaet har hovedfokus på rekruttering og utleie av medarbeidere til fagområdene økonomi og regnskapsalg og markedforretningsstøtte, kundeservice, industri og produksjon og lager og logistikk.

Vi har også en avdeling for rekruttering og utleie av ledere og fagspesialister som leverer igjennom vårt andre forretningsområde Qualified Professionals.

Vi bruker mye ressurser på å kartlegge, intervjue og kvalitetssikre kandidater. For deg som kunde betyr det kort leveringstid og høy kvalitet.

Vi er også stolte av å være sertifisert Miljøfyrtårn. Dette innebærer at vår virksomhet kan dokumentere at strenge kriterier innen temaene arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er tilfredsstilt.

Ta kontakt

Vetle Iversen
Rådgiver
934 96 624 LinkedIn profil

Kontaktinformasjon

Tangen 76
4608 Kristiansand
482 73 000