Om Bemanningsbyraaet

Bemanningsbyraaet er en del av Qualified Solutions Group

Bemanningsbyraaet, Qualified Professionals og Qualified Solutions Consulting er en del av Qualified Solutions Group. Sammen dekker vi alle dine bemannings- og rekrutteringsbehov.

Bemanningsbyraaet tilbyr utleie, rekruttering og sluttvurdering av medarbeider. Vår solide fagkompetanse, tett oppfølging og vårt unike lokale kontaktnettverk gjør at vi finner den rette medarbeideren til ditt behov. Alle kan finne flinke folk. Vi finner de som passer.

Qualified Professionals tilbyr leder- og spesialistrekruttering og HR-tjenester. Alle rådgiverne har lang erfaring fra fagområdene de rekrutterer til og er DNV-sertifiserte. Dette gir Qualified Professionals en grundig forståelse av kundens behov og virksomhet. Slik skapes også gode kundeopplevelser.

Qualified Solutions Consulting tilbyr smarte og kostnadseffektive løsninger til din bedrift. Tjenester som forretningsutvikling, IT-strategi og prosjektledelse hjelper bedriften med å utvikle seg.

Slik dekker Qualified Solutions Group alle bemannings- og rekrutteringsbehov.

Alle kan finne flinke folk. Vi finner de som passer.

Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og et av Norges beste vikarbyrå.  Vi har kompetansen du har behov for når du skal ansette medarbeidere eller finne vikarer. Våre fagområder er: Kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.  Vår solide fagkompetanse, tette oppfølging, og vårt unike, lokale nettverk gjør at vi finner den beste medarbeideren. Alle kan finne flinke folk. Vi finner de som passer. Kontakt oss for å høre hva Bemanningsbyraaet kan gjøre for din bedrift. Vi har kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Skien.

Om Bemanningsbyraaet

Verdier

Vår kultur, våre verdier og måte å jobbe på er det som skiller oss fra konkurrentene. Vi ønsker å skape de beste kundeopplevelsene.

Dette skal vi oppnå ved å være:

ENGASJERTE og OPPFØLGINGSORIENTERTE

LYTTENDE og RESULTATORIENTERTE

PERSONLIGE og DYKTIGE

Bemanningsbyraaet er Revidert Arbeidsgiver

Målet for oss som bemannings- og rekrutteringsbyrå er å være en best mulig arbeidsgiver og derved være en kvalitetsleverandør av personell til våre kunder.

Hva er Revidert Arbeidsgiver? Det er et bemanningsbyrå som er medlem i NHO Service og som har underlagt seg ekstern revisjon av sin profesjonalitet som arbeidsgiver. Dette er en kvalitetsgaranti for et bemanningsbyrå.

(For mer informasjon se revidertarbeidsgiver.no)

Ta kontakt med oss

Send inn skjemaet nedenfor. Vi tar kontakt med deg innen 24 timer.

CTA Form
*Ved innsending samtykker du til Personvernerklæring