Bemanningsbyraaet er en del av Qualified Solutions AS

Bemanningsbyraaet en del av Qualified Solutions AS. I alle avtaler vi gjør med tredjepart så vil Qualified Solutions AS stå som avtalepart på vegne av Bemanningsbyraaet. Bemanningsbyraaet er en merkevare som dekker alle dine bemannings- og rekrutteringsbehov.

Bemanningsbyraaet tilbyr utleie, rekruttering og sluttvurdering av medarbeider. Vår solide fagkompetanse, tett oppfølging og vårt unike lokale kontaktnettverk gjør at vi finner den rette medarbeideren til ditt behov. Alle kan finne flinke folk. Vi finner de som passer.

Qualified Professionals

Qualified Professionals er en annen merkevare i Qualified Solutions AS som tilbyr leder- og spesialistrekruttering. Bemanningsbyraaet og Qualified Professionals kan bistå deg med rekruttering på alle nivåer og fagområder i din virksomhet.

Bemanningsbyraaet er Revidert Arbeidsgiver

Målet for oss som bemannings- og rekrutteringsbyrå er å være en best mulig arbeidsgiver og derved være en kvalitetsleverandør av personell til våre kunder.

Hva er Revidert Arbeidsgiver? Det er et bemanningsbyrå som er medlem i NHO Service & Handel som har underlagt seg ekstern revisjon av sin profesjonalitet som arbeidsgiver. Dette er en kvalitetsgaranti for et bemanningsbyrå.

For mer informasjon se revidertarbeidsgiver.no

Vår virksomhet er også underlagt Åpenhetsloven

Åpenhetsloven er en relativt ny lov som skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, og sikre allmennheten tilgang til informasjon. Loven pålegger oss informasjonsplikt og en plikt til å gjennomføre aktsomhetsvurderinger som redegjøres for i en rapport. Les mer om Åpenthesloven her

Kontakt oss

Fyll ut skjema nedenfor, så tar vi kontakt med deg!
Vennligst fyll inn alle påkrevde felt (*) før du sender inn henvendelsen.

For å kunne respondere på din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine person-opplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til Bemanningsbyraaets personvernerklæring.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.