Blant byens mest erfarne vikarbyrå

Bemanningsbyraaet er et av Norges ledende bemannings- og rekrutteringsbyråer. Våre rådgivere har lang erfaring fra bransjen og har mange gode referanser og vise til.

Vi er veldig engasjert i det lokale næringsliv og er en av hovedsamarbeidspartneren til Salgs- og Reklameforeningen i Bergen og har et stort nettverk.

Bemanningsbyraaet har hovedfokus på rekruttering og utleie av medarbeidere til fagområdene  økonomi og regnskapsalg og markedforretningsstøtte, kundeservice, industri og produksjon og lager og logistikk.

Vi har også en avdeling for rekruttering og utleie av ledere og fagspesialister som leverer igjennom vårt andre forretningsområde Qualified Professionals.

Vi bruker mye ressurser på å kartlegge, intervjue og kvalitetssikre kandidater. For deg som kunde betyr det kort leveringstid og høy kvalitet.

Vi er også stolte av å være sertifisert Miljøfyrtårn. Dette innebærer at vår virksomhet kan dokumentere at strenge kriterier innen temaene arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er tilfredsstilt.

Ta kontakt

Mona Lavik
Regionleder / Partner
416 76 868 LinkedIn profil

Kontaktinformasjon

Vaskerelven 39
5014 Bergen
480 75 500