Publisert: 31. januar 2023, Sist oppdatert: 20. februar 2023

Nyansettelser kan være både tidkrevende og kostbare. Ved å benytte Bemanningsbyraaet Vestfold Telemark sin ekspertise kan dere sikre dere en ryddig og grundig prosess.

Bemanningsbyraaets spesialkompetanse er å finne den beste matchen mellom arbeidstaker og arbeidsgiver. Vi prioriterer en tett oppfølging av både kunder og kandidater samt tilstreber alltid rask respons. En ansettelsesprosess kan være full av fallgruver, se gjerne artikkelen 8 tabber som leder til feilansettelser, og vi veileder dere utenom disse. Vi legger vekt på å alltid være oppdaterte og sertifiserte på aktuelle temaer og juridiske aspekter.

Rett kandidat for jobben

Bemanningsbyraaet har lang fartstid i Grenland og Vestfold, og vi sitter på en god oversikt over kandidatmarkedet. Vår rolle som rådgivere gjør at vi ser ting fra nye vinkler, utfordrer etablerte sannheter og stiller utdypende spørsmål til både kunde og kandidat. Noen ganger er rett kandidat til jobben en helt annen profil enn det kunden opprinnelig så for seg. Våre verktøy og metoder hjelper oss å finne kandidater med rett fagkompetanse, evner og motivasjon for nettopp dere.

Kundenes behov kan variere. Vi kan veilede dere i alle deler av ansettelsesprosessen, enten det er hele prosessen eller kun utvalgte deler av den. Vi har spesialisert oss i tre hovedområder: rekruttering, innleie og sluttvurdering.

«Ved å benytte Bemanningsbyraaet Vestfold Telemark AS, har vi kortet ned prosessen og frigjort tid, samtidig som vi har sikret oss en grundig og ryddig prosess med god oppfølging.»

Fredrik Førli

Øknomomi- og administrasjonssjef i Maxeta AS

Rekruttering

Vi har solid erfaring på rekruttering, og har utviklet vår egen metodikk som sikrer kvalitet i rekrutteringsfasen fra start til slutt. Vi tilbyr en fleksibel, forutsigbar og effektiv rekrutteringsprosess, slik at du sparer tid og likevel ender opp med den beste medarbeideren – for dere. Prosessen består av kartlegging, hvor vi gjennomfører en god jobbanalyse og stillingskartlegging, kandidatsøk, søkerbehandling, intervjuer og oppfølging. Dersom rett kandidat ikke skulle dukke opp, kan vi også utvide søkene. Da jobber vi aktivt ut mot ulike miljøer for å finne relevante og kvalifiserte kandidater.

Innleie

Det kan av mange grunner være mer hensiktsmessig å leie inn arbeidskraft i perioder eller til vikariat, fremfor å ansette selv. Metodikken vår da ligner en tradisjonell rekrutteringsprosess, men ved kontraktsignering er det Bemanningsbyraaet som er arbeidsgiver. Vi betaler lønn og tar alle sosiale kostnader knyttet til ansettelsen.

 

«Når kundene våre evaluerer oss, trekker de ofte frem at de får en tett oppfølging fra oss, og at vi er løsningsorienterte. Det er jo tilbakemeldinger vi setter stor pris på.»

Stig A. Andresen

Daglig leder i Bemanningsbyraaet Vestfold Telemark

Sluttvurdering

I noen tilfeller har du kanskje skaffet kandidatene selv, både ved søk og internrekrutteringer. Det kan være vanskelig å velge mellom finalekandidatene. Flere er kvalifiserte og du kan føle lojalitet overfor interne du kjenner. Da kan det være lurt å få en vurdering fra ekstern partner.

Ved å benytte Bemanningsbyraaet minimeres risikoen for feilansettelser, som kan være kostbare. Våre sertifiserte rådgivere foretar grundige vurderinger av evner, egenskaper, motivasjon og fagkompetanse, for aktuelle kandidater som kundene allerede har kommet frem til. Vi bistår også med kvalifisert referansesjekk. Resultatet er at du får en objektiv vurdering og anbefaling fra oss, som er med på sikre at du gjøre det riktige valget.

Nysgjerrig på hvordan du finner den rette kandidaten til din bedrift?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

 

 

«Vi ser flere kvaliteter og erfaringer hos en kandidat, enn det både oppdragsgiver og kandidat kanskje selv tenker over. Det bidrar til at vi finner den rette personen til rollen.»

Laila M. Håkonsen

Rådgiver/partner i Bemanningsbyraaet Vestfold Telemark

Fagområder:

  • Økonomi og regnskap
  • IT og tekniske stillinger
  • Salg og marked
  • Kontor og administrasjon
  • Industri og produksjon
  • Lager og logistikk
  • Rektruttering av ledere
  • Fagspesialister

Ta kontakt med oss

Send inn skjemaet nedenfor. Vi tar kontakt med deg innen 24 timer.

CTA Form
*Ved innsending samtykker du til Personvernerklæring