Hennig-Olsen Is er i rask teknologisk utvikling og vi skal nå styrke vårt team i teknisk avdeling. Vil du være med på laget?

Hennig-Olsen Is AS er en ledende produsent og markedsfører av iskrem og frosne desserter - med en markedsandel på over 50 % i Norge. Bedriften er en av Nordens eldste iskremprodusenter - etablert i Kristiansand i 1924. Vi omsetter for ca. 1 mrd. kr årlig og antall årsverk utgjør 250. Hennig-Olsen Is er kjent for innovativ produktutvikling - "Kremen av iskrem" - og har en merkevare rangert som en av de sterkeste i Norge. Virksomheten er sertifisert etter NS-ISO9001 (Kvalitet), 14000 (Miljø) og 22000 (Mattrygghet). Hennig-Olsen Is er en multietnisk arbeidsplass med over 25 ulike nasjonaliteter. Bedriften har mottatt flere nasjonale priser for arbeidet med å utvikle mangfold og kompetanse. Vi skal være en attraktiv arbeidsplass med engasjerte medarbeidere som brenner for våre verdier: Offensiv, Troverdig, Tydelig og Ordentlig.

Hennig-Olsen Is er i rask teknologisk utvikling og vi skal nå styrke vårt team i teknisk avdeling.

Vi er i dag 14 personer i avdelingen, herav mekanisk, elektro, automasjon samt drift og vedlikehold av bygninger. Vi har flere spennende stillinger med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Hos oss vil du få mange hyggelige kolleger som daglig brenner for å utvikle "Kremen av Iskrem". 

Driftstekniker
Vår driftsleder har fått utvidede arbeidsoppgaver, og vi har behov for å øke bemanningen i avdelingen. For stillingen ønsker vi en person som kan ha ansvar for oppfølging og vedlikehold av teknisk utstyr og bygg. Vi søker deg med kunnskap og erfaring innen ventilasjon, kulde- og varmeanlegg. Ansvarsområder vil være innen isolasjon, varme, kulde, rør, bygg, samt drift av det daglige i bygg.
For full stillingsutlysningtrykk her

Automatiker
Vi har behov for å styrke teamet vårt med enda en automatiker. Du vil jobbe i team med dyktige kollegaer med lang erfaring og god kompetanse. Vi søker deg med fagbrev som automatiker eller tilsvarende. Vi ser gjerne at du har erfaring fra faget, men nyutdannede som liker utfordringer oppfordres til å søke.
For full stillingsutlysningtrykk her

Industrimekaniker
Vi er i teknologisk utvikling på flere områder, og som industrimekaniker hos Hennig-Olsen Is vil du være en del av et team som jobber med vedlikehold og reparasjoner av maskiner og utstyr. Stillingens hovedansvar er å utføre forbigående, planlagt og korrektivt vedlikehold på prosess- og driftsutstyr ved Hennig Olsen Is. Arbeidshverdagen er variert og oppgavene passer for deg som er teknisk interessert, allsidig og har god systemforståelse. 
For full stillingsutlysningtrykk her

Vi kan tilby

  • En meget spennende og utfordrende stilling med gode utviklingsmuligheter
  • En trygg og trivelig arbeidsplass med hyggelige kolleger
  • Konkurransedyktige betingelser
  • «Kremen av Iskrem»

Vi legger stor vekt på nøyaktighet, samarbeidsevner og viljen til å yte en ekstra innsats når det trengs. Kan du i tillegg identifisere deg med Hennig-Olsen Is sine verdier: Offensiv, Troverdig, Tydelig og Ordentlig? Da ser vi frem til å motta din søknad.

Hennig-Olsen Is oppfordrer spesielt personer med etnisk minoritetsbakgrunn til å søke stillingen. 

Ta gjerne kontakt med vår rådgiver i Bemanningsbyraaet, Nina Bjercke, mobil: 930 43 445 dersom du vil vite mer om stillingen og selskapet.  
 

Sted: Kristiansand S
Frist: 27.10.2019
Antall stillinger: 3

Kontaktperson

Nina Albert Bjercke
+4793043445
Søk stilling

Relaterte stillinger

Regnskapsmedarbeider

Vi har økt etterspørsel innenfor fagområdet økonomi & regnskap, og ønsker å komme i kontakt med deg som har erfaring fra regnskapssystemer.   Arbeidsoppgaver kan være: Regnskapsføring Fakturering Avstemming Bokføring Purringer Lønn Andre regnskaps/økonomi oppgaver   Ønskede kvalifikasjoner: Relevant [...]

Sted: Kristiansand S

Frist: Snarest - vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1

Servicetekniker

På vegne av vår kunde Roxel Energy AS søker vi etter serviceteknikere innen elektro og automasjon for omgående oppstart Arbeidsoppgaver: Installasjon, vedlikehold, reparasjon, feilsøking og programmering på on -og offshore installasjoner, samt landbasert industri Planlegge, gjennomføre og ferdigstille oppdrag, i henhold til [...]

Sted: Sandnes

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 2

Business controller

Forretningsorientert Business controller til Nordisk retail gruppe Stillingen er nyopprettet og vil ha hovedfokus på å øke den forretningsmessige oppfølgingen av gruppens selskaper, økonomistyring, ledelsesrapportering og analyse. Stillingen vil være en viktig sparringspartner og støttespiller for gruppens ledere. Selskapet implementerer et nytt [...]

Sted: Oslo

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1