Har du fagbrev som industrimaler eller billakkerer og på jakt etter nye muligheter?

På vegne av kunde innen olje/gass ønsker vi å komme i kontakt med kandidater som har fagbrev som industrimaler eller billakkerer. Du vil bli med i et team av teknikere/serviceingeniører som jobber med vår portefølje av boreutstyr for overhaling, service og vedlikehold. Som industrimaler vil du ta eierskap til flere prosjekter fra start til slutt. Dette inkluderer sandblåsing, sprøytemaling, utarbeidelse av rapporter og dokumentasjon. Den vellykkede kandidaten vil rapportere direkte til reparasjonslederen og jobbe med et dedikert driftsteam. Vi søker etter en kandidat som har jobbet med overflateaspekter ved bore- og kompletteringsaktiviteter både onshore og offshore, og som har fokus på sikkerhet og høy kvalitet i alt som gjøres. Arbeidstid kl. 07:00 – 15:00. Arbeidslokasjon: Søgne. 

I denne bedriften vil du bli en del av et mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø der folk er genuint hjelpsomme, og hvor du oppmuntres til å utvikle dine ferdigheter og dele kunnskapen din.

Er du på jakt etter nye utfordringer? Søk i dag! 
Vi tilbyr 12 måneds engasjement med gode muligheter videre for riktig person. Personen som blir valgt til stillingen vil bli fast ansatt hos Qualified Solutions AS som består av merkevarene Bemanningsbyraaet og Qualified Professionals.
NB! Det kreves engelsk CV for å bli med i denne prosessen. 

Arbeidsoppgaver vil blant annet være: 

 • Overflatebehandling
 • Utføre vedlikehold, modifikasjoner
 • Sandblåsing
 • Utfør overflatebehandlingsrapporter

Kvalifikasjoner – må ha: 

 • Fagbrev som industrimaler eller billakkerer
 • Hands on erfaring fra malings-systemer i Norsok og industrien generelt
 • IT-forståelse og erfaring, grunnleggende office og excel, bilderedigering
 • Gode skriftlige og muntlige ferdigheter på norsk og engelsk

Det er ønskelig med følgende kompetansebevis, men ikke et krav: 

 • G4 traverskransertifikat
 • T1-T4 truck sertifikat
 • Frosio sertifikat

Personlige egenskaper: 
Kandidaten vi ønsker å komme i kontakt med er nøyaktig, opptatt av kvalitet i sine leveranser, du tar ansvar og har en god arbeidsmoral. Som person er du omgjengelig, bidrar positivt i arbeidsmiljøet og trives med både teamarbeid og å jobbe selvstendig. 

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! 
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no
 

NøkkelordIndustrimaler, Billakkerer, NS 476 (FROSIO), Overflatebehandling, Sandblåsing
BransjekategoriIndustri / Produksjon
BransjeVerksindustri
Alternativ
bransjekategori
Håndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk
Alternativ bransjeAnnet faglært håndverk


ArbeidsgiverFor kunde
StedSøgne
FristSnarest - vi intervjuer fortløpende
Ida-Christin Johansen
Rådgiver
+4797959685
Emilie Knutsen
Rådgiver
+4798689150
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.