Vil du være med i oppstarten av et spennende industrieventyr? Vi søker dyktig Automatiker

NEL Hydrogen Electrolyser AS bygger i disse dager ny fabrikk på Herøya i Porsgrunn. I den forbindelse skal vi knytte til oss dedikerte og dyktige vedlikeholdsoperatører som får muligheten til å være med i oppstarten av nok en spennende satsning som vil gi et sterkt bidrag til det grønne skiftet.

Vedlikeholdsoperatørene får ansvar for å gjennomføre planlagte vedlikeholdsoppgaver for å sikre oppetid og tilgjengelighet for vårt utstyr og våre produksjonslinjer. De som jobber med vedlikehold skal også indentifisere forbedringsmuligheter og aktivt ta initiativ og delta i gjennomføringen av dette arbeidet. Vedlikeholdsoperatørene rapporterer til Vedlikeholdssjef. 

Viktigste arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

 • Gjennomføre forebyggende vedlikehold etter etablert program
 • Følge opp status på utstyr gjennom inspeksjon og runder, registrere vedlikeholdsbehov
 • Planlegge og gjennomføre korrektive vedlikeholdsoppgaver innenfor eget fagområde, herunder elektro/automasjon
 • Sikre god ivaretakelse av HMS og kvalitet, bl.a. gjennom avviksregistrering og -løsning
 • Utarbeide arbeidsinstrukser for vedlikehold
 • Være proaktiv og aktiv i utviklingen av operatørbasert vedlikehold og opplæring av operatører
 • Generelt være en aktiv bidragsyter i produksjonsenhetens LEAN-arbeid 
 • Aktivt arbeide med forbedring og optimaliseringsarbeid
 • Du blir en del av enhetens skiftordning, i første omgang 3-skift

 Kvalifikasjoner: 

 • Fagbrev innenfor elektro/automasjon 
 • Fordel med prosessfagbrev i tillegg eller relevant industrierfaring 
 • God IT-kompetanse, gjerne med kjennskap til vedlikeholdsprogramvare
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk/skandinavisk og gjerne engelsk
 • Det vil være en fordel om du har sertifikater innen truck (T4) og traverskran (G4)
 • Kompetanse i LEAN og spesifikt kjennskap TPM er en fordel

Personlige egenskaper:

 • Du er ansvarsbevisst, pliktoppfyllende, og strukturert
 • Du evner å beholde roen i hektiske situasjoner samtidig som du tar korrekte slutninger
 • Du er proaktiv, engasjert og lærevillig
 • Du har gode kommunikasjons -og samarbeidsevner

Vi tilbyr:

 • En unik mulighet til å komme inn i oppstart og drift av en av verdens mest innovative og banebrytende produksjonsenheter i det grønne skiftet
 • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling
 • Konkurransedyktige betingelser i henhold til tariffavtale
 • Fast stilling 100%

Vi gjør oppmerksom på at kandidater som tidligere har søkt andre stillinger i NEL vil måtte registrere seg som kandidat på nytt for å bli behandlet som søker til denne stillingen. 

Interessert?
Ta kontakt med Bemanningsbyraaet v. Laila M. Håkonsen på tlf. 95 77 00 74 for ytterligere informasjon. Din CV og søknad registreres ved å trykke på søknadslinken. Av hensyn til personvern/GDPR har vi ikke mulighet til å behandle søknader mottatt per e-post. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til en søknad foreligger.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk!
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.
Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no.

NøkkelordProsessbehandling, ESG, Industri, Automatiker, Vedlikehold av maskineri, Vedlikeholdsarbeid, Hydrogen, Industri og vedlikehold, Prosessautomasjon, Elektroautomasjon
BransjekategoriIndustri / Produksjon
BransjeEnergi- og vannforsyning
Alternativ
bransjekategori
Industri / Produksjon
Alternativ bransjeKjemisk industri / Petroleumsindustri


Om arbeidsgiveren

Nel Hydrogen Electrolyser AS er et datterselskap til Nel ASA, og er ansvarlig for salg, utvikling, prosjektering, engineering og produksjon av Nel’s alkaliske elektrolyseprodukter. Nel er en global, ledende aktør innen hydrogenteknologi og har fabrikker i Norge, Danmark og USA. Vårt mål er å levere miljøvennlige løsninger for å produsere, lagre og distribuere hydrogen fra fornybar energi. Nel har en stolt historie med utvikling og levering av hydrogenanlegg på en internasjonal arena med røtter tilbake til 1927, og våre hydrogenløsninger dekker hele verdikjeden fra hydrogen produksjonsteknologi for en rekke industrisegment, til hydrogenstasjoner for kjøretøy, samt løsninger for lagring av energi. Vi har hatt stor suksess med å etablere nye kontrakter med våre strategiske kunder og har derfor behov for å knytte til oss nye dyktige medarbeidere.

ArbeidsgiverNEL Hydrogen Electrolyser AS
StedPorsgrunn
Frist10.01.2021
Camilla Aaltvedt
Rådgiver
+4799699341
Laila M. Håkonsen
Rådgiver / Partner
+4795770074
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Sykepleier

Vi har økende oppdragsmengde og nå er vi på jakt etter sykepleiere som ønsker jobbe ekstra vakter hos flere av våre kunder sentralt i Oslo og Viken Noe for deg? Arbeidstid : Dag, kveld, helger Arbeidsoppgave Legge til rette for gjennomføre tiltak Arbeide i team med lege, sykepleiere, pasient og pårørende Sykepleierfaglige oppgaver, observere [...]

Arbeidsgiver: For kunde

Sted: Oslo

Frist: Snarest

Servicemedarbeider/Truckfører

Bemanningsbyraaet jobber med flere kunder i forskjellige segment som jevnlig etterspør deg med erfaring og kompetanse inne truck kjøring og lagerarbeid. Vi merker pågang på oppdrag innen lager/logistikk og søker i den forbindelse flere lagermedarbeidere med truckførerbevis til oppdrag i både Viken og Oslo. Arbeidsoppgaver: Klargjøring av [...]

Arbeidsgiver: For kunde

Sted: Drammen

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Helsefagarbeider med autorisasjon

På vegne av flere av våre kunder sentralt i Oslo og Viken søker vi autoriserte helsefagarbeidere for snarlig oppstart. Fra 10 til 100% stilling er de prosjektene vi jobber med nå. Høres det interessant ut? Vi tilbyr Spennende varierte arbeidsoppgaver hos flere av våre kunder Dyktige kolleger og høyt faglig nivå Lønn etter gjeldende [...]

Arbeidsgiver: For kunder

Sted: Oslo

Frist: Snarest