Vil du utvikle tilbudsavdelingen til et godt anerkjent firma?

Bemanningsbyraaet er et av Norges ledende bemannings- og rekrutteringsselskap. Siden oppstarten i Kristiansand i 2005 har vi tatt markedslederposisjonen i Agder og etablert kontorer i Bergen, Stavanger, Kristiansand, Mandal, Arendal, Skien og Oslo. Bemanningsbyraaet tilbyr rekruttering og utleie av arbeidskraft på alle nivå og innenfor flere bransjer. Økonomi / Regnskap, Kontor / Administrasjon, Ledelse, Salg / Marked, IT / Ingeniører, Lager, Logistikk og Sjåfører er noen av fagområdene vi rekrutterer til.Vi har ansatt over 7500 medarbeidere til faste og midlertidige stillinger. Av disse utgjør over 400 rekrutteringer til høyere stillinger. Alle kan finne flinke folk. Vi finner de som passer.

Vil du utvikle tilbudsavdelingen hos en av våre godt anerkjente kunder?

Du blir del av et høykompetent miljø, og sammen skaper dere fremtidens Norge. Du kommer inn i et engasjert og svært sosialt arbeidsmiljø, som preges av stor fleksibilitet og kolleger med variasjon i alder og bakgrunn.

Tilbudsgruppen er en støttefunksjon for alle regioner i Norge og består i dag av fire dyktige tilbudskoordinatorer.

Arbeidssted er i bedriftens hovedkontor, i moderne lokaler på Vækerø i Oslo. Vi ser etter en nysgjerrig, nøyaktig og serviceinnstilt kandidat til å fylle et vikariat som tilbudskoordinator i 12 måneder. Som tilbudskoordinator får du innsikt i noen av de mest spennende bygg- og samferdselsprosjektene i Norge. Vi tilbyr gode muligheter for faglig og personlig utvikling, og kompetanseheving gjennom interne og eksterne kurs.

Dine arbeidsoppgaver vil omfatte:

  • Bistå og tilrettelegge for tilbudsleder og tilbudsteam i tilbudsfasen.
  • Tilrettelegge og koordinere praktiske og administrative oppgaver.
  • Følge opp framdrift i tilbudet, utforme CVer og referanselister, oversettelser, kvalitetssikring og språkvask av dokumenter, samt sammenstilling og leveranse av tilbud i henhold til forespørsel.
  • Bidra inn i utvikling og implementering av ulike tiltak i videreutvikling av tilbudsprosessen.

Dette kan du:                                                  

  • Du har høyere utdanning, gjerne innen samfunnsvitenskapelige eller humanistiske fag. Relevant erfaring kan veie opp for formell utdanning. Du har prosjektledererfaring, prosessledererfaring eller som konsulent.
  • Du har erfaring knyttet til offentlige anbudsprosesser og tilbudsskriving.
  • Du har kunnskap om regelverket for offentlige anskaffelser og offentlig forvaltning.
  • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner samt meget gode formulerings- og formidlingsevner på norsk og engelsk.
  • Du har god kompetanse i bruk av relevante IT-verktøy (word, excel, power point og diverse nettbaserte innkjøpsportaler).

 

Alle henvendelser til Bemanningsbyraaet vil bli behandlet konfidensielt.

Hvis dette er en stilling som kunne passet deg, anbefaler vi deg å søke snarest. Ring gjerne hvis du har flere spørsmål om stillingen. 

Vi intervjuer fortløpende. 

 

Sted: Oslo
Frist: Vi intervjuer fortløpende
Antall stillinger: 1

Kontaktperson

Renate Fjellheim
+4748366890
Søk stilling

Relaterte stillinger

Overflatebehandler/Industrimaler

The Coating/Painting Specialist is responsible for surface treatment of our costumers in-house equipment and minor maintenance tasks. These will be like painting/high pressure water cleaning, needle gunning, repairing and maintaining equipment to a high quality and safe standard.     Key responsibilities include:  Working under general supervision. Surface treatment on [...]

Sted: Stavanger

Frist: Snarest

Antall stillinger: 1

Salgsmedarbeider

Vi har ledige stillinger i Fjordkraft som salgskonsulent for privatmarkedet. Vi ser etter deg som er lærevillig og engasjert. Du har stor stå-på vilje og trives med høyt arbeidstempo. Hos Fjordkraft vil du få kjekke og unge kolleger, der man blir godt ivaretatt og har det gøy på jobb. Man har fast arbeidstid på dagtid fra mandag til [...]

Sted: FYLLINGSDALEN

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1

Helsesekretær

For vår kunde søker vi etter en dyktig helsesekretær med snarlig oppstart.    Arbeidsoppgaver Resepsjonsarbeid Klargjøring av utstyr mellom pasienter Rengjøring og sterilisering av utstyr og instrumenter Annet forefallende arbeid   Ønskede kvalifikasjoner Helsefaglig utdannelse som omfatter hygienefag Relevant erfaring enten som [...]

Sted: Kristiansand

Frist: Snarest

Antall stillinger: 1