Har du teknisk interesse og er i starten av din karriere?

For en av våre kunder søker vi flere tekniske kunderådgivere til både fulltid- og deltidsstillinger. Arbeidstiden vil være i tidsrommet 08:00 til 21:00 etter avtale. Oppstart i løpet av januar 2022. Her har du en fantastisk mulighet til å skaffe deg verdifull arbeidserfaring innen support, rådgivning og mersalg. 
 
Arbeidsoppgaver:

 • Behandle kundehenvendelser på telefon, chat og e-post, og sikre en god oppfølging av disse
 • Registrering i bedriftens flere ulike system

Vi ser etter deg som:

 • Liker å yte høy service gjennom telefon, chat og e-post.
 • Lærer raskt og har god forståelse for ny teknologi
 • Har relevant arbeidserfaring innen kundebehandling
 • Er strukturert, pliktoppfyllende og nøyaktig
 • Trives i en hektisk hverdag
 • Har gode kommunikasjonsevner, skriftlig og muntlig
 • Trigges av resultater og måloppnåelser
 • Er positiv og bidrar til et godt arbeidsmiljø
 • Ønsker et langsiktig perspektiv på arbeidsplassen
 • Har fylt 20 år

 Arbeidstid:

 • Kundesenteret er åpent mandag til fredag, fra kl. 08.00-21:00. Arbeidstiden vil variere i dette tidsrommet i henhold til avtalt plan. 

Vi tilbyr:

 • Svært god onboarding og et solid opplæringsprogram 
 • Hyggelig, inkluderende og sosialt arbeidsmiljø 
 • Flotte, nye lokaler midt i kvadraturen
 • Varierte arbeidsoppgaver
 • Personlig utvikling og karrieremuligheter

Kjenner du deg igjen i dette? Da gleder vi oss til å høre fra deg. Vi vurderer søknader fortløpende. På grunn av GDPR har vi ikke anledning til å motta søknader per e-post. Vennligst søk stillingene via nettsiden vår. For ytterligere informasjon om stillingene kontakt Lene Solås Strang, mobil 993 27 155, lene@bemanningsbyraaet.no.

Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og et av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

 

NøkkelordSupport, Kundeservice, Teknisk IT-support
BransjekategoriIT / Telekommunikasjon / Internett
BransjeSupport
Alternativ
bransjekategori
Administrasjon / Kontor/ Personal
Alternativ bransjeKundeservice / Ordremottak


Om arbeidsgiveren

Bemanningsbyraaet er et av Norges ledende bemannings- og rekrutteringsselskap. Siden oppstarten i Kristiansand i 2005 har vi tatt markedslederposisjonen i Agder og etablert kontorer i Bergen, Stavanger, Kristiansand, Mandal, Arendal, Skien og Oslo. Bemanningsbyraaet tilbyr rekruttering og utleie av arbeidskraft på alle nivå og innenfor flere bransjer. Økonomi / Regnskap, Kontor / Administrasjon, Ledelse, Salg / Marked, IT / Ingeniører, Lager, Logistikk og Sjåfører er noen av fagområdene vi rekrutterer til.Vi har ansatt over 7500 medarbeidere til faste og midlertidige stillinger. Av disse utgjør over 400 rekrutteringer til høyere stillinger. Alle kan finne flinke folk. Vi finner de som passer.

ArbeidsgiverBemanningsbyraaet Sørlandet AS
StedKristiansand
FristVi vurderer søkere fortløpende.
Lene Solås Strang
Rådgiver
+4799327155
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Kunderådgivere

For flere av våre kunder søker vi jevnlig etter flere kunderådgivere, både på bedrift- og privatmarkedet. Vi ønsker derfor å prate med deg som trives med å levere god kundeservice og oppnå gode resultater. Du har god erfaring med salg og service, og trives med å finne gode løsninger for kunden. Vi trenger folk på [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet

Sted: Bergen

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Industrimekaniker

For en av våre kunder på Notodden søker vi nå etter en allsidig mekaniker med sterk yrkesstolthet og brennende engasjement for faget. Du vil få ansvar for å gjennomføre planlagte vedlikeholdsoppgaver for å sikre oppetid og tilgjengelighet på utstyr og produksjonslinjer. En annen viktig del av jobben er å indentifisere [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet Vestfold Telemark AS

Sted: Notodden

Frist: Snarest - Vi intervjuer fortløpende

Lagermedarbeider

Vi merker stor pågang fra flere av våre kunder, og ønsker derfor å komme i kontakt med deg som er på utkikk etter en fysisk arbeidsdag. Vi trenger deg som kan jobbe deltid, heltid eller som ringevikar.   Vi er på utkikk etter flere: Terminalarbeidere Lagermedarbeidere Hjelpearbeidere i byggebransjen Produksjonsmedarbeidere Kvalifikasjoner og personlige [...]

Arbeidsgiver: Qualified Solutions Bergen AS

Sted: Bergen

Frist: Snarest