TAVLEMONTØR til langvarig oppdrag

For kunde søker vi etter en tavlemontør med fagbrev for et langvarig oppdrag.
Vår kunde opplever en eventyrlig vekst og må nå styrke avdelingen med flere fagarbeidere for å få unna mange bestillinger. Denne gangen må vi ha en tavlemontør på plass snarest. 

Arbeidsoppgavene vil være varierte og i samarbeid med produksjonen for øvrig. Det bygges etter tegninger, både små og store individuelle installasjonsskap. 

Av kompetanse må du ha fagbrev som Tavlemontør og interesse for automasjon, samt arbeidserfaring innen dette feltet. Har du det og er ledig for oppdrag, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Det er ønskelig med snarlig oppstart med varighet på 6 mnd og med mulighet for forlengelse. 

Personlige egenskaper vi vil se etter. Vi ønsker at du er selvgående og løsningsorientert. Du bør være strukturert og ryddig. Det kan til tider være behov for en ekstra innsats, så det viktig at du er fleksibel med tanke på overtidsarbeid. Du må være lett og be og være hyggelig å jobbe sammen med. 

Vi kan tilby et lengre engasjement med mulighet for forlengelse. Vår kunde er en solid og seriøs bedrift med gode og ordnede arbeidsforhold.

Interessert?
Ta kontakt med Bemanningsbyraaet v. Tommy Westby (tlf. 922 55 180) for ytterligere informasjon. Din CV og søknad registreres ved å trykke på søknadslinken. Av hensyn til personvern/GDPR har vi ikke mulighet til å behandle søknader mottatt per e-post. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til en søknad foreligger.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk!
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

NøkkelordTavlemontasje, Tavlemontør
BransjekategoriIndustri / Produksjon
BransjeElektriske og optiske produkter
Alternativ
bransjekategori
Håndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk
Alternativ bransjeAnnet faglært håndverk


Om arbeidsgiveren

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri. Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

ArbeidsgiverBemanningsbyraaet Vestfold Telemark AS
StedSkien
Fristsnarest
Tommy Westby
Rådgiver
+4792255180
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Lastebilsjåfør

På vegne av vår kunde søker vi en yrkessjåfør med CE sertifikat for snarlig oppstart.   Arbeidsoppgaver Utkjøring av asfalt  Tilrettelegging for asfaltering Kvalifikasjoner Førerkort kl C og CE er et krav Du må ha erfaring med kjøring YSK gyldig min.1 år ved ansettelse God norsk fremstillingsevne Personlige [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet

Sted: Bergen

Frist: Snarest

Salgskonsulent

  Winback-avdelingen jobber aktivt ut mot kunder som ønsker å si opp eller allerede er i en oppsigelsesprosess hos NextGenTel. Jobben er å beholde flest mulig kunder i NextGenTel, ved hjelp av ytterst god samtaleteknikk, migrere kundene over på høyhastighetsløsningene Fiber og Trådløst Bredbånd, samt en verktøykasse som sikrer [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet

Sted: Sandsli

Frist: Snarest

Butikkmedarbeider

Er du den som gir det lille ekstra i møte med kunder, og trives med salg? Da kan dette være stillingen for deg!  På vegne av vår kunde ser vi etter en serviceinnstilt butikkmedarbeider. Dette er deltidsstilling – 1 -2 ganger pr uke med mulighet for ekstra vakter samt lørdager. Hos vår kunde får man en variert arbeidshverdag, hvor du skal [...]

Arbeidsgiver: For kunde

Sted: Oslo

Frist: Vi intervjuer fortløpende