Vi søker systemutviklere til teknologifirma i vekst

Vi i Arkitektum har mange spennende prosjekter på gang, og trenger derfor flere dyktige kolleger. Nå søker vi etter nye systemutviklere og både erfarne og nyutdannede oppfordres til å søke. Spesielt vil vi oppfordre kvinner til å søke!

Arkitektum leverer tjenester knyttet til systemutvikling, løsnings- og systemarkitektur, informasjonsmodellering, personvern og prosjektledelse. Systemutviklere i Arkitektum jobber med spesifisering, utvikling og konfigurering av IT løsninger. Vi er opptatt av teknologi og liker å tilegne oss ny kunnskap. Hos oss er det et sterkt fagmiljø der vi spiller hverandre gode, og løsningene utvikles av dedikerte team. Samtidig må team-medlemmene kunne jobbe selvstendig og selvdrevet. Samarbeid og deling av kunnskap er viktig for å skape mest mulig verdi for kundene våre.  

Jobbe hos Arkitektum
Vi trenger motiverte medarbeidere som liker å utvikle seg, bidra og bli utfordret faglig og teknologisk. Du må være kvalitetsbevisst, strukturert og ha god gjennomføringsevne.

I praksis innebærer dette blant annet følgende oppgaver:

 • Utvikle løsninger for nye og eksisterende kunder
 • Vedlikeholde løsninger for nye og eksisterende kunder
 • Omsette brukerbehov til løsninger

Vi ser etter deg som: 

 • Har relevant høyere utdannelse
 • Er læringsvillig og analytisk
 • Er positiv og tar ansvar og nye utfordringer på strak arm
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Det er en fordel hvis du har: 

 • Kjennskap til løsningsarkitektur
 • Kjennskap til offentlig IT-arkitektur og -standarder
 • Erfaring med kundekontakt og rådgivning overfor disse
 • Erfaring med API-design

Teknologier og tjenester vi bruker:

 • .Net Core og .Net Framework
 • Javascript, CSS, HTML5, React, Vue
 • Skyplattformer Azure og AWS
 • DevOps – Octopus Deploy, Jenkins, Teamcity
 • Git
 • ElasticSearch og Kibana

Vi kan tilby: 

 • Muligheten til å jobbe og utvikle deg i et spennende fagmiljø i et firma i vekst. Se artikler i Varden og Bø Blad fra 16.10.2020 som forteller mer om hva vi har på gang.
 • Mange spennende utfordringer – ingen dag er lik
 • Godt arbeidsmiljø. Vi er en sammensveiset gjeng som samarbeider godt, utfordrer hverandre, heier hverandre frem og ikke minst har det gøy på jobb
 • Gode velferdsordninger og konkurransedyktige betingelser
 • Fleksibel arbeidshverdag

Interessert?
Ta kontakt med Bemanningsbyraaet v. Stig A. Gåre Andresen (tlf. 92 02 93 12) eller Arktiektum v. daglig leder Hallstein Søvik (tlf.98 22 00 07)  for ytterligere informasjon. Din CV og søknad registreres ved å trykke på søknadslinken. Av hensyn til personvern/GDPR har vi ikke mulighet til å behandle søknader mottatt per e-post. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til en søknad foreligger.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk!
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.
Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no
 


Om arbeidsgiveren

Om Arkitektum Arkitektum AS er et konsulentfirma etablert i 2008 og har nå dag 18 ansatte. Vi holder til på Hellandtunet forsknings- og næringspark i Bø i Telemark. Fra januar 2021 flytter vi inn i nybygde moderne lokaler i næringsparken! Arkitektums visjon er å bidra i digitalisering av det offentlige Norge. Arkitektum arbeider for å finne løsninger som forenkler og forbedrer din opplevelse av det digitale Norge innen plan, bygg, geodata og arkiv. Våre viktigste kunder er Direktoratet for byggkvalitet, Kartverket, Kommunal og moderniseringsdepartementet, Arkivverket og KS. Våre kunder leverer digitaliserte samfunnstjenester som er avhengige av god kvalitet. Mye av jobben vi gjør er i grensesnittet mellom forretning og teknologi. Om Midt-Telemark Midt-Telemark kommune er sentralt plassert i vakre Telemark ved foten av Lifjell og med tilgang til Norsjø og Telemarkskanalen. Midt-Telemark kommune har rett over 10000 innbyggere og rommer flere fine tettsteder som Bø, Gvarv, Akkerhaugen og Nordagutu. Kommunen har god dekning på barnehage og skole. En trygg plass å vokse opp, en fin plass å bo. Bø har et yrende studentliv, er et tettsted rikt på natur og kulturopplevelser, og har de siste årene hatt svært god vekst med mye tilflytning. Fra Bø er det under en times kjørevei til Skien, Porsgrunn og Notodden, og Oslo er to timer unna med tog.

ArbeidsgiverArkitektum AS
StedBØ I TELEMARK
FristSøndag 01.11.2020
Stig A. Gåre Andresen
Daglig leder / Partner i Bemanningsbyraaet
92029312
Hallstein Søvik
Daglig leder i Arkitektum
98220007
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

OPERATØR / Sjåfører kl C og YSK

IBKA er i sterk vekst og skal nå bygge opp virksomheten ytterligere. I den forbindelse søker vi nå flere operatører til oppdrag ut mot næringskunder og industrielle kunder. Hos IBKA jobber man både selvstendig og sammen i team med HMS som 1. prioritet innen rengjøring og vedlikehold av rør, tanker og andre spesifiserte oppgaver. Arbeidssted [...]

Arbeidsgiver: Ibka Norge AS

Sted: LARVIK

Frist: vi intervjuer fortløpende

Fagansvarlig – Byggteknisk

Kebony er i sterk vekst og det forventes at veksten skal fortsette. Fornøyde kunder er en viktig forutsetning for videre vekst, og vi ønsker derfor å profesjonalisere vår reklamasjonshåndtering. Profesjonell håndtering av reklamasjoner er med på å øke kundelojaliteten og gir viktig input til selskapets kontinuerlige produkt- og [...]

Arbeidsgiver: Kebony Norge AS

Sted: Skien

Elektriker

For en av våre kunder på Notodden søker vi en ambisiøs elektriker/elektroinstallatør med industrierfaring til 100% stilling.  Arbeidsoppgaver Modifikasjon og forbedring av utstyr i produksjonsavdeling Vedlikehold av ulike typer roterende maskiner og mekaniske innretninger, samt hydraulikk, pneumatikk og elektriske maskiner Drift og vedlikehold av [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet Vestfold Telemark AS

Sted: Notodden

Frist: Vi intervjuer fortløpende