Brenner du for SoMe og ønsker bli en del av et fremoverlent team?

Har du teft for sosiale medier og vil hjelpe kunder med å skape verdier? Vi leter etter en person som er initiativrik, kunnskapsrik og lærevillig. Du vil få ansvar for annonsering i sosiale medier for noen av Norges sterkeste merkevarer. Det betyr at du må like å ha stort ansvar, jobbe raskt og effektivt, og være en som ser muligheter på vegne av kundene.

Du skal planlegge aktiviteter på vegne av kunder, gjennomføre, optimalisere og evaluere resultatene. Du må like å bruke tallene til å forklare hvordan en aktivitet har gitt resultater, både i sosiale medier alene, men spesielt sammen med andre mediekanaler og aktiviteter. 

Du har selv ansvar for å strukturere arbeidsmengde og planlegge egen arbeidshverdag. Det vil være stor variasjon i de daglige utfordringer og få dager vil være helt lik den forrige. Det er med andre ord en fordel å like variasjon, men samtidig ha evne å holde orden og ha oversikt over mange ulike prosjekter samtidig.

Som Social Media Manager vil du være i direkte dialog med kunder. Det forventes at du både er proaktiv og lydhør for tilbakemeldinger i denne dialogen.

Hva vi forventer av deg:

Du vil bli en sentral del av et kundeteam, det er forventet av deg at du evner å se sosiale mediers rolle som en del av en helhetlig markedsføring, og at du aktivt jakter synergier med andre mediekanaler for å skape effekter.

Kvalifikasjoner: 

 • Høy kunnskap om digitale medier generelt og sosiale medier spesielt
 • Kunnskap om annonsering i sosiale medier
 • Fordel med erfaring fra Facebook Business Manager, Snapchat business manager, Linkedin og Twitter
 • God kompetanse i Excel og Powerpoint vil være en fordel

Personlige egenskaper: 

 • Selvstendig, løsningsorientert og proaktiv
 • Strukturert og liker å planlegge
 • Like å ha mange baller i lufta samtidig
 • Kommersiell teft og klarer se det store bildet 
 • Indre driv for å lykkes, samtidig som du kan dele av din kunnskap

Vi tilbyr:

 • En stilling hvor du kan påvirke din egen hverdag og hvor læringskurven er bratt
 • Engasjerte og dyktige kolleger som deler kunnskap 
 • Godt arbeidsmiljø og stor takhøyde
 • Muligheter videre for rett person

Pga GDPR blir ikke CV og søknad sendt på mail vurdert. 

Om Bemanningsbyraaet
Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! 
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no
 

Sted: Oslo
Frist: Vi intervjuer fortløpende
Antall stillinger: 1

Kontaktperson

Veronica Wolsner-Papa
+4790204298
Søk stilling

Relaterte stillinger

Advokatsekretær/Advokatassistent

Vi jobber ofte med å finne riktig kandidat for våre kunder inn mot advokatbransjen, derfor er dette en generell stillingsutlysning etter advokatsekretærer/advokatassistenter. Arbeidsoppgavene vil også kunne variere fra kunde til kunde.  For å trives og lykkes i jobben som advokatsekretær bør du være glad i detaljer og være [...]

Sted: Oslo

Frist: Intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1

Service og facility medarbeider

For vår kunde søker vi en person som ønsker å ta eierskap i rollen sin og som trives i en stilling hvor service er fokuset. Du vil bli en del av et profesjonelt og inkluderende miljø, hvor eierskap og ansvar står høyt. Som person er du selvstendig og "ser" oppgavene. Det vil være en blanding av oppgaver som er faste, adhoc og [...]

Sted: Oslo

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1

Fagarbeidere

Er du på jakt etter arbeid i industrien? Kanskje vi kan hjelpe deg. For flere av våre kunder søker vi etter kandidater for oppdrag med ulik varighet. Vi trenger å komme i kontakt med flere fagarbeidere som er på jakt etter nye utfordringer i industrien. Det skal være godt å være ansatt hos oss i Bemanningsbyraaet, vi følger den enkelte [...]

Sted: Bergen

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 5