Er du ledig nå og ønsker å jobbe en periode med solcellemontering?

På vegne av vår kunde trenger vi fire personer som kan montere solcellepanel i ca en måneds tid (kan bli noe lenger). Du trenger ikke noe relevant erfaring og vil selvfølgelig få opplæring, men det er greit om du er litt "handy" og vet hvordan du bruker diverse verktøy. Oppstart er 5.september. Arbeidstidene vil være 8-16, mandag – fredag. 

Arbeidsoppgaver:

  • Montasje av solcellepanel

Personlige egenskaper og kvalifikasjoner: 

  • Du må gjerne ha noe erfaring med fysisk arbeid
  • Noe erfaring med å bruke verktøy som skrumaskin, vater og tommestokk
  • Samarbeidsvillig
  • Arbeidsom 
  • Nøyaktig

Interessert? Ta kontakt med Anders Lager for ytterligere informasjon. Søk via linken eller på www.bemanningsbyraaet.no På grunn av GDPR kan vi ikke motta CV og søknad på mail. 

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! 
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no
 

NøkkelordSolcelle installasjoner, Hjelpemontør, Hjelpearbeid, Monteringsarbeid
BransjekategoriHåndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk
BransjeUfaglært håndverk
Alternativ
bransjekategori
Industri / Produksjon
Alternativ bransjeEnergi- og vannforsyning


ArbeidsgiverBemanningsbyraaet
StedSandnes
FristSnarest
Anders Lager
Salgssjef
+4747131246
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.