Nøkkelrolle som systemutvikler i maritim sektor

KROHNE Marine i Brevik utvikler og leverer løsninger for bærekraftig drift av fartøy. Primærproduktet vårt, EcoMATE (http://ecomate.cloud), er et system for overvåking av drivstoff-forbruk og ytelse av skip. I praksis utstyres fartøyet med sensorer som samler inn måledata til et system om bord, som igjen videresendes til en skyløsning. Som utvikler hos KROHNE Marine vil du være en nøkkelperson i utvikling av slike produkter. I utviklingsavdelingen i Brevik er vi et lite team hvor den enkelte får stor påvirkningskraft og man deltar i alle deler av utviklingen med variert teknologi.

Du vil bidra i alt fra utarbeidelse av kravspekker og arkitektur til utvikling, testing og lansering av nye funksjoner og løsninger. Du vil også bli involvert i videreutvikling og feilretting på eksisterende installasjoner, samt code reviews og oppfølging av pull requests for å forbedre kodekvaliteten.

Aktuelle teknologiområder og metodikker

 • Azure DevOps, CI/CD, Docker
 • C#, Typescript
 • React, WPF
 • PostgreSQL, MongoDB
 • Smidig utviklingsmetodikk

Kvalifikasjoner

 • Min. 2-3 års erfaring som systemutvikler, gjerne backend/fullstack
 • Høyere utdanning innen IT er ønskelig, men relevant erfaring kan kompensere for dette
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

 • Du er en utpreget gjennomfører som skriver god kode 
 • Du er glad i faget ditt og liker å lære nye teknologier
 • Du er initiativrik, selvstendig og trives med å jobbe i team hvor man lærer av hverandre

Vi tilbyr

 • En variert og spennende fast stilling i en meget solid bedrift med høyt fokus på det grønne skiftet
 • Et stabilt og trygt arbeidsmiljø med kompetente kolleger 
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser, fellesbonus og meget gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Fleksibel arbeidstid og sommertid
 • Kontorlokasjon i Brevik hvor vi også i løpet av våren 2023 flytter inn i helt nye lokaler
 • God produktopplæring og kompetanseutvikling
 • Gratis parkering og lademuligheter for el-bil

Interessert?
Ta kontakt med Bemanningsbyraaet v. Stig A. Gåre Andresen eller Tommy Westby for ytterligere informasjon. Din CV og søknad registreres ved å trykke på søknadslinken. Av hensyn til personvern/GDPR har vi ikke mulighet til å behandle søknader mottatt per e-post. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til en søknad foreligger.

Om du har lagt ut noe på Github som kan være interessante for oss å se, vil vi gjerne at du vedlegger aktuelle linker. 

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk!
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.
Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

NøkkelordSystemutvikling, C# .Net, Webutvikler, Fullstack-utvikler, Systemutvikler
BransjekategoriIT / Telekommunikasjon / Internett
BransjeApplikasjonsutvikling
Alternativ
bransjekategori
IT / Telekommunikasjon / Internett
Alternativ bransjeDrift av applikasjoner og infrastruktur


Om arbeidsgiveren

KROHNE konsernet er en global leder innen utvikling og produksjon, med 17 produksjonsenheter i 12 land og 45 datterselskaper. Vi tilbyr innovative og pålitelige løsninger innenfor prosessinstrumentering, måleløsninger, automasjon og tjenester til mange industrier. KROHNE NORWAY AS består av selskapene KROHNE Marine i Brevik som leverer systemer for nivåmåling og forbruksmåling til det globale skipsmarkedet og KROHNE Instrumentation i Moss som leverer produkter for instrumentering til det norske markedet. Hos KROHNE Marine er vi en dedikert ekspertavdeling med over 60 års erfaring innenfor maritim bransje. Vi vet hva som skal til for å levere systemer og løsninger av høy kvalitet gjennom langsiktig og tett samarbeid med våre kunder. Våre systemer er installert på et bredt spekter av fartøy, fra små til store skip. Vi jobber fremtidsrettet og driver utvikling for bærekraftig skipsfart og drift samt datadrevne integrerte løsninger for å forberede fartøyer til å møte morgendagens miljøkrav og regelverk.

ArbeidsgiverKROHNE Marine
StedBREVIK
FristSnarest, vi intervjuer fortløpende
Stig A. Gåre Andresen
Daglig leder / Partner i Bemanningsbyraaet
+4792029312
Tommy Westby
Rådgiver
+4792255180
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

1. linje support

På vegne av spennende kunde, som leverer programvare til handels- og avfallsbransjen, søker vi nå en person til deres 1. linje support. Vi søker deg som er genuint interessert i IT og som har lyst til å utvikle deg i bransjen. Engasjementet har oppstart så fort som mulig og vil i utgangspunktet ha en varighet på seks måneder, men det vil [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet

Sted: Bergen

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Salgskonsulent

GlobalConnect søker nye salgskonsulenter som trigges av resultater og som ønsker å utvikle seg innen salg. Du vil bli en del av et godt faglig miljø og få alle verktøy du trenger for å lykkes i stillingen. Dette gjøres gjennom grundig opplæring, coaching og oppfølging underveis slik at du kan bli en dyktig selger. Vi holder til i [...]

Arbeidsgiver: GLOBALCONNECT AS

Sted: Kristiansand

Frist: Vi intervjuer fortløpende