Ønsker du en sommerjobb som sjåfør? Har du sertifikat klasse C og gyldig YSK?

Spesialgrossisten Sør AS søker en kundevennlig sjåfør som sommervikar med oppstart i uke 22 hvor den første uken vil gå til opplæring. Vi vil ha behov for deg fra uke 22 til uke 32. Vi ønsker oss en positiv kollega med initiativ og serviceinnstilling. Som sjåfør for oss har du en viktig oppgave med å distribuere lokal og kortreist mat til våre kunder i Agder. Vi arbeider sammen som et team, og for å nå våre mål søker vi deg som blir motivert av å jobbe sammen med serviceinnstilte kolleger. Det er viktig at du trives med å arbeide ryddig og å løse utfordringer. Du håndterer korte tidsfrister, samt perioder med høy aktivitet. Arbeidets art krever at du har god fysisk helse.

Innhold og ansvar i stillingen: 

 • Losse varer av og på bil, samt kjøring til lokasjoner i Agder
 • Daglig kontakt med kunder
 • Sikre at kjøretøyet er i forskriftsmessig stand
 • Delta i annet arbeid ved behov

 
Ønskede kvalifikasjoner:

 • Sertifikat klasse C og gyldig YSK er et absolutt krav
 • Erfaring som sjåfør
 • Erfaring fra distribusjon og logistikk
 • Komfortabel med bruk av i-Pad som arbeidsverktøy
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk
 • God fysikk

 
Personlige egenskaper:

 • God arbeidsmoral og serviceinnstilling
 • Effektiv og nøyaktig
 • Fleksibel i forhold til arbeidstid
 • Trives med å jobbe selvstendig

 
Vi tilbyr:

 • God opplæring
 • Frihet under ansvar
 • En variert og tidvis fysisk krevende jobb

Arbeidstid vil være fra klokken 07:00. Sluttid vil variere etter last og rute.  Vi er en arbeidsplass med flere forskjellige nasjonaliteter og vi oppfordrer kvinner til å søke stillingen. Vi intervjuer fortløpende til stillingen.

Interessert? Ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Bemanningsbyraaet Elisabeth Hammersmark dersom du vil vite mer om stillingen og selskapet. 

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk!
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.
Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no
 

NøkkelordSjåfør storbil, Gydlig YSK, Kundekontakt, Sertifikat klasse C
BransjekategoriTransport / Logistikk / Lager
BransjeLandtransport


Om arbeidsgiveren

Spesialgrossisten Sør AS ble etablert i 2011. Da som en videreføring av driften i Matgrossisten Sør AS som over lengre tid hadde hatt fokus på Lokal og Kortreist Mat. Spesialgrossisten Sør AS har videreført dette arbeidet og er nå en viktig salgskanal for lokale produsenter på Sørlandet. Vi vil gjøre det mulig for alle som ønsker det å sette Lokal Mat på menyen. I 2016 overtok Spesialgrossisten Sør AS ansvaret for regionene Vestfold og Telemark. Spesialgrossisten Sør AS innehar salgsbevilgning for alkoholholdig drikke og fører et bredt utvalg av lokale øl og cider fra småprodusenter. Spesialgrossisten Sør AS har en bred kundegruppe, med salg av Lokalmat til Horeca- og dagligvaremarkedet. Velkjente kunder som NorgesGruppen, Coop og Rema 1000 står på vår kundeliste. Vårt mål er å være en serviceorientert og fullverdig leverandør av varer innenfor alle varegrupper. Grossistvirksomheten flyttet i nye lokaler våren 2017. Det nyoppførte lageret ligger på Mjåvann utenfor Kristiansand sentrum.

ArbeidsgiverSpesialgrossisten Sør AS
StedKristiansand S
FristSnarest
Elisabeth Hammersmark
Rådgiver
+4748218100
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Bilmekaniker

På vegne av vår kunde i Bærumsområdet, søker vi etter en faglig dyktig og serviceminded bilmekaniker som setter kunden i sentrum og har lett for å skape gode relasjoner. Du må være nøyaktig og pliktoppfyllende i ditt arbeid. Vi ønsker deg som er opptatt av å ha det gøy på jobb, er samarbeidsvillig og som liker [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet AS

Sted: Bærum

Frist: Fortløpende

Stillasmontører

På vegne av spennende kunder i Bergen søker vi nå etter stillasmontører med høy stå-på-vilje og arbeidskapasitet.  Arbeidsoppgaver:  – Montere ulike typer stillaser, atkomster, arbeidsplattformer, inndekking og andre midlertidige konstruksjoner – Rigge og stroppe i forbindelse med montering og demontering av stillas – HMS [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet

Sted: Bergen

Frist: Snarest

Lager Operatør

På vegne av vår kunde, ser vi etter en Lager Operatør som har stor gjennomføringsevne og bidrar til et godt arbeidsmiljø. Hos vår kunde vil du bli en del av et spennende og globalt selskap. De utvikler spennende og innovative løsninger for å forbedre den medisinske teknologien og ikke minst helsetilbudet verden [...]

Arbeidsgiver: På vegne av vår kunde

Sted: Oslo

Frist: Fortløpende