Vil du være med å bidra til et bedre miljø for folk flest? Hos oss får du den muligheten, og vi kan love deg morsomme arbeidsdager!

Vi har de siste årene hatt en positiv utvikling og den sterke veksten fortsetter videre. Vi trenger derfor å styrke laget vårt med en ny servicetekniker som skal være med og bidra på vår reise videre. Hos oss får du en variert hverdag med spennende oppgaver. Stillingen innebærer mye kundekontakt, og du skal være det naturlige kontaktpunktet hos oss for dem. For det meste vil du jobbe ut fra Grenland men vi har kunder over hele landet så noe reising må du regne med, ca 30 – 50 døgn i løpet av året. 

Oppgaver du får hos oss: 

 • Montering av nye anlegg ute hos kunder og gjennomføre opplæring
 • Kundeansvar. Ivareta eksisterende kunder og bygge relasjon til vår nye kunder
 • Fakturering av utførte oppdrag
 • Utarbeide nye serviceavtaler og delta i prosjekter knyttet til dette
 • Avtale og utføre service på anlegg ute hos kunder, samt lage rapporter
 • Montasje og bearbeiding av komponenter på eget verksted og hos kunde 
 • Være vårt ansikt utad, og ha et øye for mersalg
 • Delta på messer, og pleie relasjoner til våre kunder og bygge nettverk

Kvalifikasjoner vi ønsker du har:

 • Fagbrev innen mekaniker, prosess, elektro eller automasjon
 • Noen års erfaring med vann og avløp (VA), ventilasjon, elektro eller automasjon 
 • Du har økonomiforståelse
 • Du er godt vandt med å bruke PC som verktøy
 • Du liker å reise. Vi har kunder over hele landet
 • Du har førerkort klasse B, og gjerne T4 trucksertifikat
 • Du behersker norsk godt, både skriftlig og muntlig

Vi ser etter deg som: 

 • Har en sterk teknisk og mekanisk interesse
 • Evner å jobbe strukturert, effektivt og selvstendig 
 • Er praktisk anlagt, og liker å jobbe med hendene
 • Er utadvendt og serviceinnstilt, like å jobbe med kunder
 • Er i god fysisk form

Vi kan tilby deg: 

 • En spennende og variert hverdag hos en ledende aktør innen vårt fagfelt
 • Godt arbeidsmiljø med glade kolleger  
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger
 • En arbeidsplass med høyt fokus på etablerte HMS- og kvalitetssystemer
 • Servicebil etter gjeldende regler

Interessert?
Ta kontakt med Bemanningsbyraaet v Mats Iversen på tlf. 950 69 000 eller Laila M. Håkonsen tlf. 95 77 00 74 for ytterligere informasjon. Din CV og søknad registreres ved å trykke på søknadslinken. Av hensyn til personvern/GDPR har vi ikke mulighet til å behandle søknader mottatt per e-post. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til en søknad foreligger.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! 
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.
Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

NøkkelordServicetekniker, Prosessoperatør, Elektroautomasjon, Industri og vedlikehold, Ventilasjon-service
BransjekategoriHåndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk
BransjeServicemekaniker
Alternativ
bransjekategori
Håndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk
Alternativ bransjeMekaniske yrker


Om arbeidsgiveren

CLAIRS, med hovedkontor i Skien, er et kompetansesenter innen lukt- og gassrensing som tilbyr konsulentbistand, og leverer rådgivning og skreddersydde løsninger for bl.a. luktreduksjon. Vi har levert luktrenseløsninger til flere biogassanlegg, kommunale renseanlegg og til industri. CLAIRS er ISO-sertifisert, og er en avdeling i Lindum AS som igjen er 100% eid av Drammen Kommune. Lindum er en av de ledende aktørene i landet innen blant annet deponering av forurensede masser, behandling av ulike typer organisk avfall, luktrensing og kverning av trevirke. Konsernet har virksomhet over store deler av av Sør-Norge og driver flere biogass- og komposteringsanlegg, bl.a. Den Magiske Fabrikken.

ArbeidsgiverLindum AS avd Clairs Skien
StedSkien
Frist01.12.2021
Mats Iversen
Rådgiver
+4795069000
Laila M. Håkonsen
Rådgiver / Partner
+4795770074
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Kunderådgivere

For flere av våre kunder søker vi jevnlig etter flere kunderådgivere, både på bedrift- og privatmarkedet. Vi ønsker derfor å prate med deg som trives med å levere god kundeservice og oppnå gode resultater. Du har god erfaring med salg og service, og trives med å finne gode løsninger for kunden. Vi trenger folk på [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet

Sted: Bergen

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Industrimekaniker

For en av våre kunder på Notodden søker vi nå etter en allsidig mekaniker med sterk yrkesstolthet og brennende engasjement for faget. Du vil få ansvar for å gjennomføre planlagte vedlikeholdsoppgaver for å sikre oppetid og tilgjengelighet på utstyr og produksjonslinjer. En annen viktig del av jobben er å indentifisere [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet Vestfold Telemark AS

Sted: Notodden

Frist: Snarest - Vi intervjuer fortløpende

Lagermedarbeider

Vi merker stor pågang fra flere av våre kunder, og ønsker derfor å komme i kontakt med deg som er på utkikk etter en fysisk arbeidsdag. Vi trenger deg som kan jobbe deltid, heltid eller som ringevikar.   Vi er på utkikk etter flere: Terminalarbeidere Lagermedarbeidere Hjelpearbeidere i byggebransjen Produksjonsmedarbeidere Kvalifikasjoner og personlige [...]

Arbeidsgiver: Qualified Solutions Bergen AS

Sted: Bergen

Frist: Snarest