Vi ser etter en erfaren regnskapskonsulent som ønsker nye utfordringer i en spennende bedrift!

Vil du være med på å bygge Norges råeste kompetansehus?
På vegne av våre kunde Aider søker vi etter en erfaren regnskapskonsulent og som jobber godt både på egen hånd og sammen med andre. Aider er langt mer enn et regnskapsbyrå! 

Hos Aider er man opptatt av å gi råd på veien til kundene sine, gi tallene retning. Rett og slett å skape merverdi for kundene! Aider skal være en foretrukken partnere når det kommer til regnskap. 
Aider mener at regnskapsbransjen må redefineres. De er et ledende kompetansehus som legger lista når det kommer til teknologi og flinke folk. De har samlet de beste miljøene innen regnskap, systemløsning og forretningsutvikling i hele Norge. Aider hjelper dagens og morgendagens leder i å lykkes med sine beslutninger!
Derfor er de også opptatte av at man skal kunne utvikle seg internt. Her rapporteres det nedover, og de hjelper de ansatte oppover. Fortell hvor du ønsker å være om 5 år, også vil de legge opp reisen med deg!

De er i dag over 240 ansatte, men har stor vekst og trenger flere kloke hoder.
Fagkompetansen er helt klart viktig, men like viktig er det å ha de riktige menneskene. De som er gode på samarbeid og har gode kommunikasjonsevner vil passe godt inn her. 
Høres dette interessant ut? Da bør du lese videre! 
 

Dine ansvarsområder vil bl.a. omfatte:

 • Kundeansvar med ansvar for våre løpende leveranser overfor kunden
 • Økonomisk rådgivning, controlling, rapportering og årsoppgjør
 • Delta i kundemøter og optimalisere samarbeidet med kunden
 • Tilrettelegge for best mulig utnyttelse av våre løsninger for kunden
 • Utvikle egen kundeportefølje
 • Bidra til å skape vekst og utvikle kundeforhold
 • Muligheter for ulike oppdrag ute hos kunde

Aider ønsker seg en kollega som har:

 • Autorisert regnskapsfører 
 • 2 – 7 års erfaring
 • Gode Excel kunnskaper
 • Flytende i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig 

Dine personlige egenskaper er gjerne:

 • Du trives i et hektisk miljø, med mange baller i luften
 • Nøyaktig og strukturert
 • En god relasjonsbygger
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

Hos Aider får du et flott sted å jobbe og…:

 • Blir en del av en innovativ og spennende bedrift 
 • Faglig dyktige kolleger
 • Godt miljø 
 • Fast ansettelse 
 • Konkurransedyktige betingelser 

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! 
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no
 

NøkkelordRegnskapsfører, Regnskapsmedarbeder, Regnskapskonsulent, Regnskapsavdeling, Regnskapsarbeid
BransjekategoriØkonomi / Regnskap
BransjeRegnskap / Controlling


ArbeidsgiverAider Oslo AS
StedOslo
FristVi intervjuer fortløpende
Ingrid Braathen
Rådgiver
+4792842662
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Lastebilsjåfør

På vegne av vår kunde søker vi en yrkessjåfør med CE sertifikat for snarlig oppstart.   Arbeidsoppgaver Utkjøring av asfalt  Tilrettelegging for asfaltering Kvalifikasjoner Førerkort kl C og CE er et krav Du må ha erfaring med kjøring YSK gyldig min.1 år ved ansettelse God norsk fremstillingsevne Personlige [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet

Sted: Bergen

Frist: Snarest

Selgere

På vegne av flere av våre kunder søker vi nå flere salgskonsulenter, både på bedrift- og privatmarkedet. Vi ser etter deg med stort konkurranseinstinkt som kan vise til gode salgsresultater. Vi trenger folk på både heltid og deltid.    Arbeidsoppgaver: Salg mot nye kunder på telefon  Mersalg mot eksisterende [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet

Sted: Bergen

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Salgskonsulent

Winback-avdelingen jobber aktivt ut mot kunder som ønsker å si opp eller allerede er i en oppsigelsesprosess hos NextGenTel. Jobben er å beholde flest mulig kunder i NextGenTel, ved hjelp av ytterst god samtaleteknikk, migrere kundene over på høyhastighetsløsningene Fiber og Trådløst Bredbånd, samt en verktøykasse som sikrer [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet

Sted: Sandsli

Frist: Snarest