Salgskonsulent Winback

Salgskonsulent Winback
 

Vi søker en dyktig selger til vår Winback-avdeling
 
Winback-avdelingen jobber aktivt ut mot kunder som ønsker å si opp eller allerede er i en oppsigelsesprosess hos NextGenTel. Jobben er å beholde flest mulig kunder i NextGenTel, ved hjelp av ytterst god samtaleteknikk, migrere kundene over på høyhastighetsløsningene Fiber og Trådløst Bredbånd, samt en verktøykasse som sikrer lønnsomme kunder.
Som Winback-konsulent er man først og fremst en selger da jobben krever at du brenner for å forhandle og selge, men du må også inneha høy standard innen kundeservice og kunnskap om produktene og bransjen. Fokus på rutiner og korrekt behandling av kundene er viktig.
Winback-teamet jobber tett sammen med andre avdelinger i NextGenTel. Som selger på Winback vil du måles både på individuelle budsjetter, og budsjetter felles med teamet.
Jobben har fastlønn, samt provisjonsordning. Dette er en 100% stilling, som gir gode muligheter for videre utvikling. Hverdagen er uforutsigbar, og består av varierte arbeidsoppgaver og et godt arbeidsmiljø. Du vil få grundig opplæring og tett oppfølging.

Arbeidstider:

 • Åpningstider på telefonen er 9-17 hverdager.

 
Hvem er du?
Du har lyst å jobbe i et sosialt og konkurranserettet miljø. Du er ikke redd for å få et nei på telefonen, og du klarer å holde fokus på det du skal gjøre. Det er en fordel om du har erfaring fra salg eller kundeservice tidligere, men det er ikke et krav. Det viktigste er at du har motivasjon og viljen til å lykkes.

 • Du er villig til å strekke deg langt for at kunden skal føle seg verdsatt og bli værende som kunde hos oss
 • Du har gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig
 • Du har konkurranseinstinkt
 • Du kan jobbe opp mot mål og budsjetter
 • Du fungerer i en stressende hverdag
 • Du er klar for en utfordring
 • Du er proaktiv og engasjert
 • Du er et ordensmenneske

  Vi tilbyr:
 

 • God opplæring
 • Gode betingelser
 • God oppfølging fra din konsulent i Bemanningsbyraaet 

Interessert? For ytterlige informasjon om stillingene ta kontakt med Ragnvald Frøysaa. For å søke stilling gå inn på www.bemanningsbyraaet.no og registrer din søknad og cv. Vi kan ikke motta søknad og cv per mail pga GDPR.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! 
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

NøkkelordSalg, Winback, IT, Salg og kundebehandling, Winback sales
BransjekategoriIT / Telekommunikasjon / Internett
BransjeSalg og markedsføring
Alternativ
bransjekategori
IT / Telekommunikasjon / Internett
Alternativ bransjeSupport


ArbeidsgiverBemanningsbyraaet
StedSandsli
FristSnarest
Ragnvald Frøysaa
Rådgiver
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Bilmekaniker/teknisk leder

Engasjert og serviceinnstilt bilmekaniker som har ønske om å utvikle seg til teknisk leder Vi søker en faglig dyktig og motivert bilmekaniker som setter kunden i sentrum og har lett for å skape gode relasjoner. Du må være nøyaktig og pliktoppfyllende i ditt arbeid. Vi ønsker deg som er opptatt av å ha det gøy på jobb, er [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet Oslo

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Lastebilsjåfør

På vegne av vår kunde, i Asker og Bærum, søker vi lastebilsjåfører. Innleie med mulighet for fast stilling etter innleieperioden. Oppstart: Så raskt som mulig Arbeidsoppgaver Kjøring mellom kundene  Kundebehandling Legge opp kjøreruter  Utføre transport av masser ved lagets/lagenes tildelte jobber  Være [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet AS

Sted: Oslo

Frist: Vi vurderer fortløpende

Helsefagarbeider med autorisasjon

På vegne av flere av våre kunder sentralt i Oslo og Viken søker vi autoriserte helsefagarbeidere for snarlig oppstart. Fra 10 til 100% stilling er de prosjektene vi jobber med nå. Høres det interessant ut? Vi tilbyr Spennende varierte arbeidsoppgaver hos flere av våre kunder Dyktige kolleger og høyt faglig nivå Lønn etter gjeldende [...]

Arbeidsgiver: For kunder

Sted: Oslo

Frist: Snarest