Er du over 16 år og ønsker du en godt betalt deltidsjobb midt i sentrum av Kristiansand?

For Homenet søker vi salgskonsulenter som ønsker å jobbe kveldstid. Arbeidstiden er fra 16:30 til 21:00 og aktuelle kandidater må ha anledning til å jobbe minimum 3 vakter i uken. Stillingen passer for deg som motiveres av å påvirke din egen lønn. Oppstart i begynnelsen av desember.

Arbeidsoppgaver:

 • Oppsøkende kundekontakt via telefon. 
 • Kartlegge kundens behov og gi kunden utmerket rådgiving og produktanbefaling.

Vi tilbyr: 

 • Fleksibel deltidsstilling hvor man kan jobbe alt fra 3-5 kvelder i uken, mandag til fredag. Perfekt å kombinere med studier!
 • Gunstige arbeidstider (16:30 – 21:00).
 • Grundig opplæring, coaching og oppfølging underveis slik at du kan bli en dyktig selger.
 • En stilling med salg av attraktive produkter i markedet.
 • Svært gode lønnsbetingelser. Fastlønn + provisjon.
 • Et godt arbeidsmiljø med kollegaer som har det gøy på jobb!
 • Verdifull arbeidserfaring.
 • Flotte, nye lokaler midt i sentrum av Kristiansand.
 • Rask tiltredelse.

 Vi ser etter deg som:

 • Ønsker å bli dyktig innen salg.
 • Er over 16 år.
 • Er positiv, liker å prate med mennesker og er god til å ordlegge deg.
 • Er utadvendt og har pågangsmot.
 • Er resultatorientert, jobber målrettet og selvstendig.
 • Har et solid konkurranseinstinkt og som drives av muligheten til å påvirke lønnsnivået ditt.

Kvalifikasjoner:

 • Behersker norsk meget godt, skriftlig og muntlig.
 • Fortrolig med PC og telefon som arbeidsverktøy .
 • Erfaring fra salg er naturligvis en fordel, men ikke et krav – innsatsvilje og motivasjon kan veie opp for manglende erfaring.

 Høres dette ut som noe for deg? Da gleder vi oss til å motta en søknad fra deg.

Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

 

NøkkelordSalg, Salg & marked, deltid
BransjekategoriIT / Telekommunikasjon / Internett
BransjeSalg og markedsføring
Alternativ
bransjekategori
IT / Telekommunikasjon / Internett
Alternativ bransjeAnnet


Om arbeidsgiveren

HomeNet tilbyr fiberbredbånd, ADSL og VDSL til over 90.000 privatkunder i Norge. HomeNet er en heleid merkevare av GlobalConnect, som har 58.000 kilometer fibernettverk og 27.000 kvadratmeter datasenter i Norden. Siden vi eier vårt eget nett kan vi utfordre alle på hastighet og tjenestetilbud. Vi kan tilby våre kunder høy grad av valgfrihet. Hos oss velger du internetthastighet selv – om du vil ha TV eller ikke, vi har flere partnere du kan velge mellom. I årene fremover vil stabile nettforbindelser være nødvendig. Derfor skal HomeNet utfordre de gitte reglene i bransjen og tilby et relevant produkt. HomeNet leverer hastigheten og du bestemmer innholdet. Vi er der for deg når du trenger oss!

ArbeidsgiverBemanningsbyraaet/Homenet
StedKristiansand
FristVi intervjuer fortløpende
Lene Solås Strang
Rådgiver
+4799327155
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Kunderådgivere

For flere av våre kunder søker vi jevnlig etter flere kunderådgivere, både på bedrift- og privatmarkedet. Vi ønsker derfor å prate med deg som trives med å levere god kundeservice og oppnå gode resultater. Du har god erfaring med salg og service, og trives med å finne gode løsninger for kunden. Vi trenger folk på [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet

Sted: Bergen

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Industrimekaniker

For en av våre kunder på Notodden søker vi nå etter en allsidig mekaniker med sterk yrkesstolthet og brennende engasjement for faget. Du vil få ansvar for å gjennomføre planlagte vedlikeholdsoppgaver for å sikre oppetid og tilgjengelighet på utstyr og produksjonslinjer. En annen viktig del av jobben er å indentifisere [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet Vestfold Telemark AS

Sted: Notodden

Frist: Snarest - Vi intervjuer fortløpende

Lagermedarbeider

Vi merker stor pågang fra flere av våre kunder, og ønsker derfor å komme i kontakt med deg som er på utkikk etter en fysisk arbeidsdag. Vi trenger deg som kan jobbe deltid, heltid eller som ringevikar.   Vi er på utkikk etter flere: Terminalarbeidere Lagermedarbeidere Hjelpearbeidere i byggebransjen Produksjonsmedarbeidere Kvalifikasjoner og personlige [...]

Arbeidsgiver: Qualified Solutions Bergen AS

Sted: Bergen

Frist: Snarest