Er du flink til å kommunisere og ønsker en godt betalt deltidsjobb?

For vår kunde Homenet søker vi salgskonsulenter som ønsker å jobbe kveldstid. Arbeidstiden er fra 16:30 til 21:00 og aktuelle kandidater må ha anledning til å jobbe minimum 3 vakter i uken. Stillingen passer utmerket for studenter. Oppstart i november.

Arbeidsoppgaver:

 • Oppsøkende salg via telefon 

Vi tilbyr: 

 • Fleksibel deltidsstilling hvor man kan jobbe alt fra 3-5 kvelder i uken, mandag til fredag. Perfekt å kombinere med studier!
 • Gunstige arbeidstider (16:30 – 21:00).
 • Grundig opplæring, coaching og oppfølging underveis slik at du blir en dyktig selger.
 • Jobbe med salg av attraktive produkter i markedet.
 • Svært gode lønnsbetingelser. Fastlønn + provisjon.
 • Et godt arbeidsmiljø med kollegaer som har det gøy på jobb!
 • Verdifull arbeidserfaring.
 • Flotte lokaler i Sørlandsparken.
 • Rask tiltredelse.

 Vi ser etter deg som:

 • Ønsker å bli dyktig innen salg.
 • Er over 18 år.
 • Er positiv, liker å prate med mennesker og kan å ordlegge deg.
 • Er utadvendt og har pågangsmot.
 • Er resultatorientert, jobber målrettet og selvstendig.
 • Har et solid konkurranseinstinkt som drives av muligheter for høy lønn.

Kvalifikasjoner:

 • Behersker norsk meget godt, skriftlig og muntlig.
 • Fortrolig med PC og telefon som arbeidsverktøy .
 • Erfaring fra salg er naturligvis en fordel, men ikke et krav – innsatsvilje og motivasjon kan veie opp for manglende erfaring.

 Høres dette ut som noe for deg? Da gleder vi oss til å høre fra deg. Vi vurderer og intervjuer kandidater fortløpende, så søk gjerne i dag.

For mer informasjon om stillingen, kontakt: Lene Solås Strang m: 993 27 155. Lene@bemanningsbyraaet.no

Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

 


Om arbeidsgiveren

HomeNet tilbyr fiberbredbånd, ADSL og VDSL til over 80.000 privatkunder i Norge. HomeNet er en heleid merkevare av GlobalConnect, som har 58.000 kilometer fibernettverk og 27.000 kvadratmeter datasenter i Norden. Siden vi eier vårt eget nett kan vi utfordre alle på hastighet og tjenestetilbud. Vi kan tilby våre kunder høy grad av valgfrihet. Hos oss velger du internetthastighet selv - om du vil ha TV eller ikke, vi har flere partnere du kan velge mellom. I årene fremover vil stabile nettforbindelser være nødvendig. Derfor skal HomeNet utfordre de gitte reglene i bransjen og tilby et relevant produkt. HomeNet leverer hastigheten og du bestemmer innholdet.

ArbeidsgiverGLOBALCONNECT AS
StedKristiansand
FristVi intervjuer fortløpende.
Lene Solås Strang
Rådgiver
+4799327155
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

OPERATØR / Sjåfører kl C og YSK

IBKA er i sterk vekst og skal nå bygge opp virksomheten ytterligere. I den forbindelse søker vi nå flere operatører til oppdrag ut mot næringskunder og industrielle kunder. Hos IBKA jobber man både selvstendig og sammen i team med HMS som 1. prioritet innen rengjøring og vedlikehold av rør, tanker og andre spesifiserte oppgaver. Arbeidssted [...]

Arbeidsgiver: Ibka Norge AS

Sted: LARVIK

Frist: vi intervjuer fortløpende

Fagansvarlig – Byggteknisk

Kebony er i sterk vekst og det forventes at veksten skal fortsette. Fornøyde kunder er en viktig forutsetning for videre vekst, og vi ønsker derfor å profesjonalisere vår reklamasjonshåndtering. Profesjonell håndtering av reklamasjoner er med på å øke kundelojaliteten og gir viktig input til selskapets kontinuerlige produkt- og [...]

Arbeidsgiver: Kebony Norge AS

Sted: Skien

Elektriker

For en av våre kunder på Notodden søker vi en ambisiøs elektriker/elektroinstallatør med industrierfaring til 100% stilling.  Arbeidsoppgaver Modifikasjon og forbedring av utstyr i produksjonsavdeling Vedlikehold av ulike typer roterende maskiner og mekaniske innretninger, samt hydraulikk, pneumatikk og elektriske maskiner Drift og vedlikehold av [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet Vestfold Telemark AS

Sted: Notodden

Frist: Vi intervjuer fortløpende