Fremoverlent Salgskonsulent som elsker nye utfordringer og relasjonsbasert salg?

Nordisk Pukk og Sand AS er totallevernadør av pukk og grus til både privatmarkedet og profesjonelle utbyggere innen bygg- og anleggsbransjen. I tillegg leverer vi en del spesialprodukter på bestilling. Som en av få aktører i Norge har Nordisk Pukk og Sand AS spesialisert seg på netthandel av sand og pukk. For å kunne levere hva vi lover setter vi alltid kunden i fokus og sørger for service utover kundens forventninger. Vi opererer ut fra en av landets største forekomster av sand og pukk, midt i Telemark. Bak selskapet Nordisk Pukk og Sand AS finner en store og stabile eiere.

Vi søker en fremoverlent Salgskonsulent som elsker nye utfordringer og relasjonsbasert salg. Du får hele Østlandsområdet som ditt distrikt med et stort salgspotensial av lettsolgte produkter. Våre potensielle kunder er alt fra byggevareforhandlere, bensinstasjoner, skoler, barnehager, borettslag etc. Bare fantasien stopper deg.   

I denne jobben skal du etablere nye kundeforhold og stillingen passer deg som er god på kommunikasjon, er tillitvekkende, har stort engasjement og som er dyktig på kundeoppfølging. 

Du vil få en meget selvstendig hverdag som salgskonsulent hos oss, og jobben foregår ute hos kundene. En sentral oppgave i rollen er å bearbeide nye potensielle kunder. Du må på eget initiativ planlegge og gjennomføre kundebesøk. Du får budsjett og resultatansvar og skal sikre høy kundetilfredshet hos dine kunder. Denne salgsjobben gir raskt resultater noe som vil gjøre jobben svært givende.

Du har et sterkt ønske om å jobbe med kunder og du trives med at jobben er "på veien". Du har mye ståpå vilje, er selvstendig, initiativrik og trigges av å oppnå målene som er satt. En del reisevirksomhet må påberegnes.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Du har erfaring fra oppsøkende salg med gode resultater
 • Du har bilsertifikat og disponerer gjerne egen bil
 • Generelt gode IT-kunnskaper 

Personlige egenskaper:

 • Strukturert og selvstendig
 • Løsnings- og resultatorientert
 • Positiv og omgjengelig
 • Gode kommunikasjonsevner
 • Du har en sosial fremtoning som vekker tillit og engasjement hos kunder

Vi tilbyr:

 • En spennende prosjektstilling med mulighet for fast ansettelse
 • Konkurransedyktig fastlønn med gode provisjonsmuligheter i tillegg
 • Kilometergodtgjørelse
 • Meget lettsolgte produkter som raskt gir resultater

Interessert? Ta kontakt med Bemanningsbyraaet v. Mats Iversen på tlf. 950 69 000 eller Camilla Aaltvedt på tlf. 99 69 93 41 for ytterligere informasjon. Din CV og søknad registreres ved å trykke på søknadslinken. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til en søknad foreligger.

 

Sted: Skien
Frist: Snarest
Antall stillinger: 1

Kontaktperson

Mats Iversen
+4795069000
Søk stilling

Relaterte stillinger

Regnskapsmedarbeider

Vi har økt etterspørsel innenfor fagområdet økonomi & regnskap, og ønsker å komme i kontakt med deg som har erfaring fra regnskapssystemer.   Arbeidsoppgaver kan være: Regnskapsføring Fakturering Avstemming Bokføring Purringer Lønn Andre regnskaps/økonomi oppgaver   Ønskede kvalifikasjoner: Relevant [...]

Sted: Kristiansand S

Frist: Snarest - vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1

Servicetekniker

På vegne av vår kunde Roxel Energy AS søker vi etter serviceteknikere innen elektro og automasjon for omgående oppstart Arbeidsoppgaver: Installasjon, vedlikehold, reparasjon, feilsøking og programmering på on -og offshore installasjoner, samt landbasert industri Planlegge, gjennomføre og ferdigstille oppdrag, i henhold til [...]

Sted: Sandnes

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 2

Business controller

Forretningsorientert Business controller til Nordisk retail gruppe Stillingen er nyopprettet og vil ha hovedfokus på å øke den forretningsmessige oppfølgingen av gruppens selskaper, økonomistyring, ledelsesrapportering og analyse. Stillingen vil være en viktig sparringspartner og støttespiller for gruppens ledere. Selskapet implementerer et nytt [...]

Sted: Oslo

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1