Vi søker en dyktig selger til vår Winback-avdeling

 
Winback-avdelingen jobber aktivt ut mot kunder som ønsker å si opp eller allerede er i en oppsigelsesprosess hos NextGenTel. Jobben er å beholde flest mulig kunder i NextGenTel, ved hjelp av ytterst god samtaleteknikk, migrere kundene over på høyhastighetsløsningene Fiber og Trådløst Bredbånd, samt en verktøykasse som sikrer lønnsomme kunder.
Som Winback-konsulent er man først og fremst en selger da jobben krever at du brenner for å forhandle og selge, men du må også inneha høy standard innen kundeservice og kunnskap om produktene og bransjen. Fokus på rutiner og korrekt behandling av kundene er viktig.
Winback-teamet jobber tett sammen med andre avdelinger i NextGenTel. Som selger på Winback vil du måles både på individuelle budsjetter, og budsjetter felles med teamet.
Jobben har fastlønn, samt provisjonsordning. Dette er en 100% stilling, som gir gode muligheter for videre utvikling. Hverdagen består av varierte arbeidsoppgaver som gjør at ingen arbeidsdager er like, kombinert med et godt arbeidsmiljø. Du vil få grundig opplæring og tett oppfølging.

Arbeidstider:

 • 08:00-17:00 (rullerer 8-16 og 9-17 annenhver uke)

 
Hvem er du?
Du har lyst å jobbe i et sosialt og konkurranserettet miljø. Du er ikke redd for å få et nei på telefonen, og du klarer å holde fokus på det du skal gjøre. Det er en fordel om du har erfaring fra salg eller kundeservice tidligere, men det er ikke et krav. Det viktigste er at du har motivasjon og viljen til å lykkes.

 • Du er villig til å strekke deg langt for at kunden skal føle seg verdsatt og bli værende som kunde hos oss
 • Du har gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig
 • Du har konkurranseinstinkt
 • Du kan jobbe opp mot mål og budsjetter
 • Du fungerer i en stressende hverdag
 • Du er klar for en utfordring
 • Du er proaktiv og engasjert
 • Du er et ordensmenneske

Hos oss får du:

 • Fastlønn og en god provisjonsordning på antall salg
 • Et sosialt miljø og arbeidssted med mye gøy og mange konkurranser
 • En 100% stilling, som gir gode muligheter for videre utvikling
 • Utfordrende og inspirerende arbeidsoppgaver
 • Opplæring og utvikling av din kompetanse

Interessert? For ytterlige informasjon om stillingene ta kontakt med Ragnvald Frøysaa. For å søke stilling gå inn på www.bemanningsbyraaet.no og registrer din søknad og cv. Vi kan ikke motta søknad og cv per mail pga GDPR.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! 
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

NøkkelordWinback, Winback sales, Salg, IT, Salg og kundebehandling
BransjekategoriIT / Telekommunikasjon / Internett
BransjeSalg og markedsføring
Alternativ
bransjekategori
Salg / Markedsføring
Alternativ bransjeProduktsalg


ArbeidsgiverBemanningsbyraaet
StedSandsli
FristSnarest
Ragnvald Frøysaa
Rådgiver
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Lastebilsjåfør

På vegne av vår kunde søker vi en yrkessjåfør med CE sertifikat for snarlig oppstart.   Arbeidsoppgaver Utkjøring av asfalt  Tilrettelegging for asfaltering Kvalifikasjoner Førerkort kl C og CE er et krav Du må ha erfaring med kjøring YSK gyldig min.1 år ved ansettelse God norsk fremstillingsevne Personlige [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet

Sted: Bergen

Frist: Snarest

Kunderådgiver

For vår kunde Fjordkraft søker vi flere kunderådgivere. Vi ønsker å snakke med deg som trives med å levere god kundeservice og oppnå gode resultater. Du har erfaring med salg og service, og trives godt med å finne gode løsninger for kunden.    Arbeidsoppgaver Behandle kundehenvendelser og sikre en god oppfølging av [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet

Sted: FYLLINGSDALEN

Frist: Snarest

Salgskonsulent nysalg

Vi søker etter deg som brenner for salg og resultater, og som trives i et aktivt arbeidsmiljø. I vår ledige stilling trenger vi deg som ønsker å bidra med godt humør, høyt arbeidstempo og interesse for salg. God datakunnskap er viktig da arbeidet må utføres med nøyaktighet og fokus. Du må også like å dele [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet

Sted: Sandsli

Frist: Snarest