Vil du være en del av et globalt selskap i vekst?

Sammen skaper vi en bærekraftig fremtid!

Vi i KROHNE Marine ønsker å gjøre en forskjell for fremtidige generasjoner. Økt krav til smartere drift og strengere regelverk utgjør en betydelig, men nødvendig utfordring for å redusere utslipp i det marine markedet. Vårt mål er å bidra til en bærekraftig utvikling ved å levere fremtidsrettede løsninger og miljøvennlige systemer til det globale skipsmarkedet. Ønsker du muligheten til å påvirke samfunnet? Da har vi rollen for deg som vil skape ditt avtrykk i maritim bransje!

Som vår nye Sales Engineer vil du bidra i et fremtidsrettet marked, ved å styrke vårt salgs- og opplæringsarbeid. KROHNE Marine har høyt kvalifiserte fagfolk med et bredt spekter av erfaring. Vårt team i Brevik har 100% in-house ekspertise fra konseptutvikling til endelig prosjektgjennomføring.

Arbeidsoppgaver

 • Oppsøkende salg overfor rederier og verft verden over
 • Oppfølging og opplæring av KROHNE Marines salgsnettverk og agenter
 • Oppfølging av nøkkelkunder
 • Utarbeide tilbud og spesifikasjoner samt gjennomføre forhandlinger
 • Markedsrelaterte aktiviteter som messe- og konferansedeltakelse, etc.

Kvalifikasjoner

 • Det er ønskelig med bred erfaring og gode resultater fra salg av systemer og teknologi, gjerne internasjonalt
 • Utdanning som ingeniør (eks. maritime-/offshorefag eller elektro) vil være en fordel, men ikke et krav. Det viktigste er at du har god teknisk forståelse
 • God innsikt i bruk av MS Office og erfaring med CRM-løsninger
 • Meget god formuleringsevne i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
 • Førerkort kl. B og egen bil
 • Grunnet utenlandsreiser er det viktig at du ikke har en bakgrunn som kan by på utfordringer med å få innvilget innreisetillatelser eller visum internasjonalt

Personlige egenskaper

 • Du er en sterk relasjonsbygger med gode påvirkningsevner og kommunikasjonsferdigheter, som evner å ivareta en god dialog med teknisk krevende kunder og partnere.
 • Du er initiativrik, selvstendig og er opptatt av å ivareta dine ansvarsområder
 • Du samarbeider godt med både kolleger, kunder og samarbeidspartnere
 • Du ser nye produkt- og salgsmuligheter i markedet
 • Du er resultatorientert og brenner for å skape og videreutvikle gode kundeforhold

Vi tilbyr

 • God produktopplæring og kompetanseutvikling
 • Du vil være en del av en solid bedrift med høyt fokus på det grønne skiftet
 • Et stabilt og trygt arbeidsmiljø med kompetente kolleger 
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser, fellesbonus og meget gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Utvidet ferieordning og fleksibel arbeidstid
 • Lokaler på brygga i Brevik med gratis parkering og lademuligheter

Interessert?

Ta kontakt med Bemanningsbyraaet v. Stig A. Gåre Andresen eller Tommy Westby for ytterligere informasjon. Din CV og søknad registreres ved å trykke på søknadslinken. Av hensyn til personvern/GDPR har vi ikke mulighet til å behandle søknader mottatt per e-post. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til en søknad foreligger.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk!
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.
Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

NøkkelordSalgsingeniør, Teknisk salg, Maritime systems, Salgskonsulent, Løsningssalg
BransjekategoriOlje / Gass Off- / Onshore / Maritim
BransjeAnnet
Alternativ
bransjekategori
Salg / Markedsføring
Alternativ bransjeTeknisk salg


Om arbeidsgiveren

KROHNE konsernet er en global leder innen utvikling og produksjon, med 17 produksjonsenheter i 12 land og 45 datterselskaper. Vi tilbyr innovative og pålitelige løsninger innenfor prosessinstrumentering, måleløsninger, automasjon og tjenester til mange industrier. KROHNE NORWAY AS består av selskapene KROHNE Marine i Brevik som leverer systemer for nivåmåling og forbruksmåling til det globale skipsmarkedet og KROHNE Instrumentation i Moss som leverer produkter for instrumentering til det norske markedet. Hos KROHNE Marine er vi en dedikert ekspert avdeling med over 60 års erfaring innenfor maritim bransje. Vi vet hva som skal til for å levere systemer og løsninger av høy kvalitet gjennom langsiktig og tett samarbeid med våre kunder. Våre systemer er installert på et bredt spekter av fartøy, fra små til store skip. Vi jobber fremtidsrettet og driver utvikling for bærekraftig skipsfart og drift samt datadrevne integrerte løsninger for å forberede fartøyer til å møte morgendagens miljøkrav og regelverk.

ArbeidsgiverKROHNE Norway AS, avd. KROHNE Marine
StedBREVIK
FristSøndag 14.08.2022
Stig A. Gåre Andresen
Daglig leder / Partner i Bemanningsbyraaet
+4792029312
Tommy Westby
Rådgiver
+4792255180
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.