Glad i regnskap og tall? Nysgjerrig og klar for nye utfordringer?

Om du er nyutdannet innen regnskap og økonomi, har noe erfaring ELLER kan vise til solid erfaring innen regnskaps- og økonomifeltet, så vil vi gjerne komme i kontakt med akkurat deg!
 
I Bemanningsbyraaet jobber vi med små og store kunder i Stavanger. Oppdragene vi har kan være alt fra et sykdomsvikariat på et par måneder til langvarige prosjekter, men vi jobber også med rekruttering til faste stillinger. Stillingene vi jobber med kan være alt på alle nivåer, fra medarbeider til fagspesialist eller ledernivå.
 
Ingen dager er like og vi vet ikke hva morgendagen bringer, men er du riktig heldig kan det være vi har en spennende mulighet for deg! 
 
Alt du trenger å gjøre er å laste opp din CV og legge til kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med deg. Du trenger ikke å skrive søknad. 
 
Ta kontakt med Bemanningsbyraaet for ytterligere informasjon. Din CV registreres ved å trykke på søknadslinken. Av hensyn til personvern/GDPR har vi ikke mulighet til å behandle søknader mottatt per e-post. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt.
 
 
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.
 
Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no
 

NøkkelordLønnsmedarbeider, Regnskapsfører, Controller, Økonomisjef, Regnskapsmedarbeder
BransjekategoriØkonomi / Regnskap
BransjeRegnskap / Controlling
Alternativ
bransjekategori
Økonomi / Regnskap
Alternativ bransjeLønn


ArbeidsgiverBemanningsbyraaet AS
StedSandnes
FristVi intervjuer fortløpende
Anders Lager
Salgssjef
+4747131246
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Regnskapskonsulent

Om du er nyutdannet innen regnskap og økonomi, har noe erfaring ELLER kan vise til solid erfaring innen regnskaps- og økonomifeltet, så vil vi gjerne komme i kontakt med akkurat deg!   I Bemanningsbyraaet jobber vi med små og store kunder i Bergen. Oppdragene vi har kan være alt fra et sykdomsvikariat på et par måneder til langvarige prosjekter [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet AS

Sted: Bergen

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Regnskapskonsulent

Om du er nyutdannet innen regnskap og økonomi, har noe erfaring ELLER kan vise til solid erfaring innen regnskaps- og økonomifeltet, så vil vi gjerne komme i kontakt med akkurat deg!   I Bemanningsbyraaet jobber vi med små og store kunder på Sørlandet. Oppdragene vi har kan være alt fra et sykdomsvikariat på et par måneder til [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet AS

Sted: Kristiansand S

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Regnskapskonsulent

Om du er nyutdannet innen regnskap og økonomi, har noe erfaring ELLER kan vise til solid erfaring innen regnskaps- og økonomifeltet, så vil vi gjerne komme i kontakt med akkurat deg!   I Bemanningsbyraaet jobber vi med små og store kunder i Oslo. Oppdragene vi har kan være alt fra et sykdomsvikariat på et par måneder til langvarige prosjekter, men [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet Oslo

Sted: Oslo

Frist: Vi intervjuer fortløpende