Har du erfaring fra hydraulikk og industri produkter, er selvgående og en naturlig selger?

For deg som ønsker å være i et selskap hvor du har innflytelse, bidrar til et godt miljø, utviser fleksibilitet og trives med vekst og lønnsomhet så kan vi love deg personlig og faglig utvikling til gode betingelser.

For vår kunde Dunlop Hiflex ser vi nå etter deres nye salgsansvarlig på Østlandet. Dunlop Hiflex er en av markedets mest etablerte leverandører av høy kvalitet gummislanger og koblinger innen hydraulisk industri, pneumatikk, transmisjoner, industriell gummi og hydraulisk verktøy. Er du teknisk anlagt og trives i en selvstendig og ansvarsfull rolle, er kanskje dette jobben for deg! Dunlop Hiflex Norge har det siste året økt omsetning med 15% og har videre ambisjoner om å fortsette den positive trenden. Er du den som vil bidra til videre vekst på Østlandet?

Hovedoppgaver: 
Som salgsansvarlig hos oss vil du få ansvaret for salg av våre produkter i din region. Du skal sikre at våre kunder opplever at det er "vi som er forskjellen!". Stillingen innebærer forhandlings- og kontraktsansvar, sikre implementering av avtaler og oppfølging, samt relasjonsbygging over tid. Det forventes at du har kjennskap og erfaring fra bransjen og at du trives med å besøke kunder og underleverandører da mye av tiden vil være ute hos eksisterende og nye kunder.

Stillingen rapporterer til National Sales Manager for Dunlop Hiflex Norge.

Kvalifikasjoner: 
God forretning- og markedsforståelse om vår bransje og våre produkter. Erfaring fra salg av hydraulikk og industri produkter innen vårt sortiment. Videre er du en dyktig relasjonsbygger og har gode kommunikative egenskaper. I tillegg til å ha grunnleggende teknisk innsikt ser vi etter deg som er positiv, energisk og løsningsorientert. Stillingen krever samtidig at du kan se kundens behov og er strukturert i ditt arbeid.

Vi har fokus på vekst og ser etter deg som er resultatorientert og har et sterkt ønske om å lykkes i salg.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk!
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

Om Dunlop Hiflex:
Dunlop Hiflex – tidligere kjent som GKL (Gummi K Lund), ble etablert i 1898. Selskapet er en etablert leverandør av tjenester offshore og til landbasert industri. Vi leverer hydraulikk, industri slanger, pneumatikk, transmisjoner, industrigummi og hydraulisk verktøy. Vårt distribusjonsnett omfattar 10 egeneide avdelninger og mange forhandlere. Dunlop Hiflex er heleid av Alfagomma, en av verdens største slangprodusenter. Omsetningen totalt for hele Alfagomma gruppen er ca 3,5 milliarder pr år.
 

Sted: Oslo
Frist: 29.02.2020
Antall stillinger: 1

Kontaktperson

Anette Holthe
+4741661481
Søk stilling

Relaterte stillinger

Advokatsekretær/Advokatassistent

Vi jobber ofte med å finne riktig kandidat for våre kunder inn mot advokatbransjen, derfor er dette en generell stillingsutlysning etter advokatsekretærer/advokatassistenter. Arbeidsoppgavene vil også kunne variere fra kunde til kunde.  For å trives og lykkes i jobben som advokatsekretær bør du være glad i detaljer og være [...]

Sted: Oslo

Frist: Intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1

Service og facility medarbeider

For vår kunde søker vi en person som ønsker å ta eierskap i rollen sin og som trives i en stilling hvor service er fokuset. Du vil bli en del av et profesjonelt og inkluderende miljø, hvor eierskap og ansvar står høyt. Som person er du selvstendig og "ser" oppgavene. Det vil være en blanding av oppgaver som er faste, adhoc og [...]

Sted: Oslo

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1

Fagarbeidere

Er du på jakt etter arbeid i industrien? Kanskje vi kan hjelpe deg. For flere av våre kunder søker vi etter kandidater for oppdrag med ulik varighet. Vi trenger å komme i kontakt med flere fagarbeidere som er på jakt etter nye utfordringer i industrien. Det skal være godt å være ansatt hos oss i Bemanningsbyraaet, vi følger den enkelte [...]

Sted: Bergen

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 5