Vil du bli en del av et fremoverlent og profesjonelt team?

Vi tar stadig nye markedsandeler og har behov for å ansette en ny rådgiver som ønsker jobbe på en arbeidsplass som har fokus på kompetanse og kvalitet. Du vil få dyktige kolleger som har lang bransjeerfaring. Vi holder til i nye flotte lokaler på Skøyen og går spennende tider i møte. Nå søker vi deg som ønsker å være med på denne reisen og bidra til vår videre suksess.

Bemanningsbyraaet startet sitt Oslo kontor i  2014 og har hatt en flott utvikling siden oppstarten. Vi har 6 kontorer og  betjener både landsomfattende og lokale kunder med fokus på fagområdene: 

 • Kontor & Administrasjon
 • Regnskap
 • Salg og marked
 • IT og digitale stillinger
 • Kommersielle roller
   

Arbeidsoppgaver

Du vil få ansvaret for eksisterende kunder samt å bygge opp ny kundeportefølje. Hos oss er du rådgiver hvor vi har som konsept å "finne den rette kandidaten". Dette medfører at du vil få utvikle deg i faget og bruke anerkjente verktøy for å identifisere den beste kandidaten for våre kunder. Vi jobber i team, men den enkelte har ansvaret både for å jobbe både mot kunden og kandidatene. Alle våre rådgivere vil bli DNV sertifisert samt sertifisert på bruk av anerkjente verktøy. 
 

Ønskede kvalifikasjoner

 • Relevant erfaring som selger/rådgiver 
 • Bachelor eller annen relevant utdanning 
 • Den rette kandidaten har meget god forretnings- og markedsforståelse, er kvalitetsorientert og trives med et høyt tempo
 • Du har meget gode sosiale egenskaper og motiveres av å levere gode resultater
   

Personlige egenskaper

Du har høye ambisjoner, er nytenkende og er villig til å satse ditt engasjement i et profesjonelt og resultatorientert miljø. Vi er på jakt etter personer med energi, selvstendighet, gjennomføringskraft og interesse for å utvikle seg.  Du har meget gode sosiale egenskaper og motiveres av å levere gode resultater.
 

Vi tilbyr

Hos oss vil du få en variert og utviklende hverdag. Du vil jobbe med mennesker som har høy kompetanse og  som deler av sin kunnskap. Vi tilbyr deg en arbeidsplass hvor latteren sitter løst. Vi har det gøy på jobb samtidig som vi er opptatt av å levere høy kvalitet i alt vi gjør og forventer at du stiller opp når det trengs. Er du opptatt av faglig utvikling, så er dette rette plassen. I tillegg kan vi tilby gode betingelser i et firma med 6 kontorer som har spennende kunder og konsepter. 

Treffer denne stillingen deg? Ta kontakt med Salgsleder Elisabeth Bang Tlf  905 08 935 for ytterligere informasjon. 

Bemanningsbyraaet
Bemanningsbyraaet er et av Norges ledende bemannings- og rekrutteringsselskap. Siden oppstarten i Kristiansand i 2005 har vi tatt markedslederposisjonen i Agder og etablert kontorer i Bergen, Stavanger, Kristiansand, Mandal, Arendal, Skien og Oslo. 

Bemanningsbyraaet tilbyr rekruttering og utleie av arbeidskraft på alle nivå og innenfor flere bransjer. Økonomi / Regnskap, Kontor / Administrasjon, Ledelse, Salg / Marked, IT / Ingeniører, Lager, Logistikk og Sjåfører er noen av fagområdene vi rekrutterer til.Vi har ansatt over 7500 medarbeidere til faste og midlertidige stillinger. Av disse utgjør over 400 rekrutteringer til høyere stillinger. 

Alle kan finne flinke folk. Vi finner de som passer.

NøkkelordSalg av events, Bemanningsrådgiver, Rekrutteringskonsulent, Salg bedriftsmarkedet, Salg av tjenester, KAM, Rekrutteringsrådgivning, Bemanningsansvar, Selger
BransjekategoriAdministrasjon / Kontor/ Personal
BransjePersonalarbeid / Rekruttering
Alternativ
bransjekategori
Salg / Markedsføring
Alternativ bransjeTjenestesalg


ArbeidsgiverBemanningsbyraaet AS
StedOslo
FristVi intervjuer fortløpende
Elisabeth Marie Bang
Rådgiver
+4790508935
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Bilmekaniker

På vegne av vår kunde i Bærumsområdet, søker vi etter en faglig dyktig og serviceminded bilmekaniker som setter kunden i sentrum og har lett for å skape gode relasjoner. Du må være nøyaktig og pliktoppfyllende i ditt arbeid. Vi ønsker deg som er opptatt av å ha det gøy på jobb, er samarbeidsvillig og som liker [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet AS

Sted: Bærum

Frist: Fortløpende

Stillasmontører

På vegne av spennende kunder i Bergen søker vi nå etter stillasmontører med høy stå-på-vilje og arbeidskapasitet.  Arbeidsoppgaver:  – Montere ulike typer stillaser, atkomster, arbeidsplattformer, inndekking og andre midlertidige konstruksjoner – Rigge og stroppe i forbindelse med montering og demontering av stillas – HMS [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet

Sted: Bergen

Frist: Snarest

Lager Operatør

På vegne av vår kunde, ser vi etter en Lager Operatør som har stor gjennomføringsevne og bidrar til et godt arbeidsmiljø. Hos vår kunde vil du bli en del av et spennende og globalt selskap. De utvikler spennende og innovative løsninger for å forbedre den medisinske teknologien og ikke minst helsetilbudet verden [...]

Arbeidsgiver: På vegne av vår kunde

Sted: Oslo

Frist: Fortløpende