Brenner du for økt livskvalitet og forbyggende arbeid?

Om rollen
Som prosesskoordinator er du en del av et tverrfaglig team med nært samarbeid med lege og psykolog. Du trives med telefonen som ditt viktigste arbeidsverktøy. Du er ansvarlig for å kartlegge kundens aktuelle situasjon og behov, delta i beslutningen om en best mulig behandlingsplan for kunden i samarbeid med lege og psykolog, koordinere skreddersydde tiltak i samarbeid med teamet, og følge opp kunden gjennom hele prosessen.

I arbeidet inngår blant annet:

 • Å være fast kontaktpunkt for kunden, arbeidsgiver og det medisinske nettverket vårt
 • Iverksette og koordinere tiltak og behandling
 • Evaluere tiltakenes effekt fortløpende
 • Kontinuerlig samarbeid med teamet om videreutvikling av våre produkter og tjenester

Om deg
Du er strukturert, initiativrik og har svært gode kommunikasjonsferdigheter. Du liker å jobbe selvstendig, er ansvarsfull, omsorgsfull og nysgjerrig samt glad i mennesker. Du har høy arbeidskapasitet, er fleksibel og samvittighetsfull.  Du kan balansere din pragmatiske og selvstendige side med et prestisjeløst samarbeide, og med en god evne til å tilpasse deg situasjon og sak. Du er åpen og kreativ og har et helhetlig perspektiv på helse.
Vi søker deg som har et sterkt engasjement og et genuint ønske om å bidra til økt livskvalitet for enkeltmennesker. Du utstråler trygghet, har svært gode relasjonelle ferdigheter med stor evne til å inngi tillit.

Vi ser etter deg som har

 • God kunnskap om NAV systemet og arbeidsmarkedstiltak
 • Kunnskap og erfaring fra sykefraværsoppfølging med god forståelse av gjeldende regelverk for sykmeldte inkludert tilrettelegging og oppfølging av sykmeldte
 • Erfaring innen stressrelatert problematikk og psykisk uhelse, gjerne også kunnskap om livsstilsrelaterte helseutfordringer
 • God digital kompetanse
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

Vi legger særlig stor vekt på dine personlige egenskaper og ditt engasjement for mennesker. Dette er ikke bare en vanlig jobb for deg.
Du kan skrive en kort søknad, legg ved CV og kontaktinformasjon så tar vi kontakt.

Vi tilbyr

 • Ambisiøs og ansvarsfull bedrift med stor takhøyde
 • Sosialt, faglig og tverrfaglig arbeidsmiljø
 • Gode faglige utviklingsmuligheter
 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger
 • Flotte lokaler i Oslo sentrum
 • Bidrag til trening

Om oss
Euro Accident Liv (NUF), er en norsk filial av det svenske livsforsikringsselskapet Euro Accident Livsforsikring AB. Den norske filialen, Euro Accident Liv NUF, tilbyr personforsikringer til det norske bedriftsmarkedet distribuert via forsikringsmeglere. Vi har som mål å bli en betydelig aktør innenfor vår nisje i det norske forsikringsmarkedet.
Euro Accident ble etablert i 1996 og eies i dag av en gruppe investorer som ledes av det svenske investeringsselskapet Impilo AB. Euro Accident livsforsikring AB har ca. 370 ansatte fordelt på 7 kontorer i Skandinavia. Selskapet tilbyr personforsikringer til bedriftsmarkedet og har et premievolum på ca. 2,0 mrd svenske kroner. Euro Accident forsikrer i dag mer enn 500 000 mennesker.
 

NøkkelordHelsefremmende arbeid, Helseforsikring, Kartlegge behov, Helse og omsorg, Sykdomsforebygging, Samtale med mennesker
BransjekategoriHelse / Sosial
BransjeSykepleie- og omsorgstjenester
Alternativ
bransjekategori
Bank / Finans / Forsikring
Alternativ bransjeRådgiver


Om arbeidsgiveren

Motiveres du av god helse, et godt arbeidsliv og høy grad av livskvalitet, og ønsker å bidra til å skape holdbare medarbeidere? Vi ønsker å forsterke vårt team med en prosesskoordinator og søker deg som hver dag vil bidra til at våre kunder skal få en holdbar helse- og arbeidssituasjon over tid! Euro Accident er mer enn et forsikringsselskap. Vi vil bidra til en trygg og frisk verden. Vi har et eget forebyggende team som jobber proaktivt og tilbyr tidlig hjelp til våre kunder. Vi vet at tidlig intervensjon ved psykiske og fysiske plager kan begrense sykefravær og uførhet. Vi kaller det Holdbare medarbeidere. Den fineste og mest verdifulle ressursen en bedrift kan ha. Omtanke, handlingskraft og nytenkende er kjerneverdiene for vår bedriftskultur. De er en guide for vårt arbeid og hvordan vi er overfor omverdenen og hverandre.

ArbeidsgiverEuro Accident Liv
StedOslo
FristVi intervjuer fortløpende
Sarah Røysland
Rådgiver
+4795904894
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.