Er du analytisk, detaljorientert og strukturert? Vi søker Planlegger til Trosvik Industri AS, for et stort prosjekt.

Trosvik Industri AS søker nå en erfaren, dyktig og strukturert Planlegger. Du vil i tett samarbeid med dyktige spesialister og fagarbeidere jobbe tverrfaglig. Ut ifra dette daglige samarbeidet skal det planlegges i detalj slik at det i minst mulig grad blir forsinkelser eller mangler i prosjektet. Dette er en innleie til prosjektstilling, med mulighet for forlengelse. Stillingen rapporter til Produksjonssjef eller Prosjektleder i prosjekt.

Hovedoppgaver:
Rollen vil ha ansvar for å utarbeide og vedlikeholde planer for pågående prosjekter samt areal-, kapasitets- og ressursutnyttelse i produksjonen. 

 • Være lead på planlegging til prosjektene og produksjonen innen alle fagdisipliner.
 • Utarbeide og revidere prosjektplaner, ressurs- og kapasitetsplaner med rapportering.
 • Bidra til å oppnå optimal areal- og ressursbruk, produksjons- og prosjektflyt.
 • Rapportere progresjon med S-kurver, kritisk linje og framdriftsplan.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Fortrinnsvis utdannelse innen mekaniske eller tekniske fag. Manglende formell utdanning kan erstattes med erfaring innen planlegging.
 • Kan vise til erfaring med prosjektgjennomføring og gjerne produksjon innenfor relevant virksomhet.
 • Erfaren bruker av Excel og Microsoft Project, eventuelt erfaring med andre planleggingsverktøy.
 • Forståelse for tekniske tegninger og kjennskap til produksjonsprosesser.

Personlige egenskaper:

 • Effektiv, analytisk, strukturert, nøyaktig og ansvarsfull.
 • Evne til å se helheten samtidig som du kan gå ned i detaljene.
 • Forstå viktigheten av tidsfrister og kvalitet i leveransene.
 • Engasjert og initiativrik person med sterk interesse for analytisk plan- og prosjektgjennomføring.
 • Utadvendt og positiv fremtreden, inkluderende og samarbeidsorientert.
 • Høy grad av integritet og profesjonalitet.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, et kompetent og inkluderende arbeidsmiljø som er preget av arbeidsglede, entusiasme og teamfølelse i et ledende produksjonsselskap, varierte oppgaver med personlige og faglige utviklingsmuligheter, samt høy grad av fleksibilitet og selvstendighet. Trosvik Industri AS leverer produkter i verdensklasse, og hos oss vil du få muligheten til å påvirke og utvikle veien vår videre, sammen med gode kollegaer. 

Visjonen er klar – vi skal skape verdi ved å støtte våre kunder i overgangen til en bærekraftig fremtid. Bli med og skap dette sammen med oss!

Interessert?
Ta kontakt med Bemanningsbyraaet v. Laila M. Håkonsen (tlf. 95 77 00 74) for ytterligere informasjon. Din CV og søknad registreres ved å trykke på søknadslinken. Av hensyn til personvern/GDPR har vi ikke mulighet til å behandle søknader mottatt per e-post. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til en søknad foreligger.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk!
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.
Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

NøkkelordPlanlegger, prosjektplanlegger, Prosjekt- og prosesstyring
BransjekategoriIndustri / Produksjon
BransjeMetallurgisk industri / Metallvarer
Alternativ
bransjekategori
Håndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk
Alternativ bransjeMekaniske yrker


Om arbeidsgiveren

Trosvik Industri AS har lang erfaring og høy kompetanse som leverandør av tjenester til landbaserte industri-, offshore- og subsea. Trosvik Industri AS er et ledende produksjonsselskap som produserer komplekst prosessutstyr. Med mer enn 100 dyktige ansatte ved vårt hovedkontor og produksjonsanlegg, er vår produksjon anerkjent for sin leveransedyktighet og høye produktkvalitet.

ArbeidsgiverTrosvik Industri AS
StedPorsgrunn
Frist11. april 2023, vi intervjuer fortløpende.
Laila M. Håkonsen
Rådgiver / Partner
+4795770074
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.