Erfaring med innkjøp og ordrebehandling?

For en av våre kunder i Grenland søker vi nå etter deg som har erfaring med ordre- og innkjøpsbehandling, og er tilgjengelig for rask oppstart. 

Arbeidsoppgaver

 • Håndtere innkommende ordre, herunder:
  • Registrere, følge opp og oppdatere ordre i systemet
 • Håndtere innkjøp
  • Sette bestillinger/avrop
  • Følge opp leveranser
  • Oppdatere systemet
 • Prosjektledelse for mindre leveranser
 • Kontinuerlig forbedringsarbeid i prosjektene
 • Annet forefallendt kontorarbeid

Har du erfaring fra administrativt kontorarbeid, ordrebehandling eller innkjøp så vil vi gjerne høre fra deg. 
Det er et pluss om du tidligere har jobbet i et ERP system (SAP) eller har erfaring fra en produksjonsbedrift.

Det er et krav at du behersker norsk og engelsk godt, både skriftlig og muntlig.

Interessert?
Ta kontakt med Bemanningsbyraaet v. Tommy Westby for ytterligere informasjon. Din CV og søknad registreres ved å trykke på søknadslinken. Av hensyn til personvern/GDPR har vi ikke mulighet til å behandle søknader mottatt per e-post. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til en søknad foreligger.

NøkkelordInnkjøpsassistent, Ordrebehandler, Avrop, Innkjøp og planlegging, Prosjektarbeid
BransjekategoriIndustri / Produksjon
BransjeAnnet


Om arbeidsgiveren

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri. Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

ArbeidsgiverBemanningsbyraaet Vestfold Telemark AS
StedSkien
Frist31. juli
Tommy Westby
Rådgiver
+4792255180
Camilla Aaltvedt
Rådgiver
+4799699341
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Produksjonsmedarbeidere til pakkeavdeling

På vegne av spennende kunde i Oslo, ser vi etter prosessoperatører til produksjonens pakkeavdeling. I denne stillingen er det skiftarbeid dag/kveld. Oppdraget har i første omgang varighet ut Mars 2023.  Kunden vår utvikler innovative løsninger for å forbedre den medisinske teknologien og ikke minst helsetilbudet verden over, og du vil bli en del av et [...]

Arbeidsgiver: For kunde

Sted: Oslo

Frist: Snarest - vi intervjuer fortløpende