Har du erfaring med fakturabehandling og ledig for nytt oppdrag?

På vegne av kunde innen energi bransjen, ønsker vi å komme i kontakt med kandidater som har erfaring fra fakturahåndtering eller andre lignende arbeidsoppgaver. Hos var kunde blir du en del av et spennende og globalt selskap, og du får muligheten til å bygge verdifull kompetanse. Målet til avdelingen er å sikre en effektiv prosess av transaksjoner knyttet til gjeld innenfor de globale KPI-ene som kreves av selskapet. Dette gjør vi ved å opprettholde resultater av høy kvalitet og engasjement fra teamet.

Har du erfaring innen økonomi og er klar for et nytt oppdrag? Søk i dag for å bli evaluert for denne muligheten. Vi evaluerer CV'er fortløpende til denne prosessen. 

Arbeidsoppgaver: 

 • Bokføring
 • Støtte økonomiteamet med beregning av MVA/skattedata
 • Månedssluttrapportering og avstemminger
 • Diverse administrative oppgaver 

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Utdannelse og/eller arbeidserfaring innenfor økonomi
 • God systemforståelse – gjerne erfaring med Oracle EBS/ Basware, General Accounting og Excel 
 • God tallforståelse
 • Gode norsk og engelsk kunnskaper, både muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper: 
Vi ser etter deg som trives med å arbeide strukturert og ha fokus på detaljer. Det er en fordel om du er i stand til å jobbe selvstendig og prioritere riktig, være fleksibel og tilpasningsdyktig til endringer samtidig som du er en lagspiller. Det er viktig at du har en sterk serviceorientering og gode mellommenneskelige ferdigheter. 

Vi kan tilby:

 • Snarlig oppstart
 • Flott mulighet til å bygge på din kompetanse
 • En spennende og lærerik jobb i et internasjonalt miljø
 • God oppfølging av din rådgiver i Bemanningsbyraaet 

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! 
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

NøkkelordFakturabehandling, Fakturagodkjenning, Excel, Oracle, Fakturakontroll
BransjekategoriØkonomi / Regnskap
BransjeRegnskap / Controlling


ArbeidsgiverFor kunde
StedKristiansand
FristVi intervjuer fortløpende til denne stillingen
Ida-Christin Johansen
Rådgiver
+4797959685
Emilie Knutsen
Rådgiver
+4798689150
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Finance controller

For en av våre kunder i Sandefjord søker vi nå en Finance Controller som kan tiltre et svangerskapsvikariat i 100% stilling fra mai 2023 til april 2024. Vår oppdragsgiver er et stort internasjonalt selskap, hvor man i rollen som Finance controller vil få jobbe med selskaper på tvers av konsernet. Har du erfaring med å utarbeide analyser, presentasjoner [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet Vestfold Telemark AS

Sted: Sandefjord

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Regnskapsmedarbeider

Vi har ledig et vikariat i økonomiavdelingen hos en av våre kunder som holder til på Askøy, oppstart snarest. Firmaet har flere selskaper i sitt konsern. Vi ser etter deg som er tygg og har god kunnskap innen regnskap og økonomi og som kan jobbe ganske selvstendig. Arbeidstid 08 til 16, mulighet for fleksitid. Sentrale arbeidsoppgaver vil være: Generell [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet

Sted: Bergen

Frist: Vi intervjuer fortløpende