NYUTDANNET? JOBB MENS DU FORBEREDER DEG PÅ DRØMMEJOBBEN

Bemanningsbyraaet, som er et anerkjent rekrutteringsselskap og et av Norges beste vikarbyråer, kommer nå med en helt ny løsning for deg som er nyutdannet. Nyheten øker sjansene for at du vil finne drømmejobben, samtidig som du kan få inntekter i ventetiden.

Koronapandemien har rammet arbeidslivet hardt, og for nyutdannede er det blitt vanskeligere å få jobb. Mange må regne med at det vil ta lang tid før de finner en relevant stilling. I denne situasjon ønsker Bemanningsbyraaet å bidra med en kombinert løsning, som kan sikre deg inntekter i ventetiden, samtidig som du forbereder deg til jobbintervjuer og blir bedre til å peile ut riktig retning i forhold til hva slags type stilling og bransje som du vil passe best til.

Den nye løsningen er et tilbud til deg som er nyutdannet innenfor kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice eller salg og marked. Mens du venter på å finne drømmejobben, kan du få vikarstillinger innenfor ditt eget fagfelt, men også midlertidige stillinger innenfor industri, lager og logistikk.

To gratis tester
De fleste bedrifter benytter personlighetstester i rekrutteringsprosessen. Og de to testene Bemanningsbyraaet nå tilbyr helt gratis, er basert på femfaktormodellen for personlighetstrekk. Disse testene vil vise deg hvilken personlighetstype du er; tar du ansvar og initiativ? Er du god til å samarbeide? Tenker du nytt?

Bedre selvinnsikt
Testene vil også hjelpe deg å velge riktig jobb. Du får bedre selvinnsikt og finner ut hvilke egenskaper og atferdstrekk du har som er viktige for at du skal ha suksess hos en ny arbeidsgiver. Hvordan tenker, føler og handler du? Hvordan påvirker du andre, og hvordan blir du selv påvirket? Alle disse svarene er viktige når du skal finne en jobb som du vil trives i.

Tett kontakt med arbeidslivet
Bemanningsbyraaet er spesialister på rekruttering. Vi har tett kontakt med arbeidsmarkedet, og kan derfor hjelpe deg som har en utdannelse innenfor våre spesialfelt. Samtidig hjelper du oss, fordi vi alltid har behov for kvalifiserte kandidater. Når du registrerer CV-en din og gjennomfører de to testene, kommer du i betraktning hver gang vi har relevante stillinger som skal besettes.

Resultater umiddelbart
Begge testene er gratis. 
Du vil motta to tester pr email innen førstkommende fredag. Hver test tar ca 20 min. Pass på at du sitter uforstyrret når du gjennomfører testene og ta deg gjerne en liten pause mellom hver test. Du vil umiddelbart etter avlagt test få tilgang til test resultatet. Vi håper at testresultatene vil hjelpe deg til å få økt selvinnsikt og økt fokus på hvilke egenskaper som er dine fremste drivere for jobbsuksess.

 

Sted: Bergen
Frist: 10.08.2020
Antall stillinger: 1

Kontaktperson

Mona Lavik
+4741676868
Søk stilling

Relaterte stillinger

Lønnskonsulent

For spennende kunde søker vi lønnskonsulent til en langvarig stilling. Vi søker den som brenner for å hjelpe virksomheter i å lykkes og som har endringsvilje.  Lønnsfaget utvikler seg og det blir viktig at du trives med både tall og mennesker. Dine ansvarsområder vil bl.a. kunne omfatte: Lønn a- å Egen [...]

Sted: Oslo

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1

Lagermedarbeidere

Til vår spennende kunde på Forus, søker vi nå etter lagermedarbeidere med truckførersertifikat. Er du tilgjengelig fra midten av august og synes dette høres spennende ut, vil vi gjerne høre fra deg! Arbeidsoppgaver: • Vareplukk • Varemottak og kontroll av varer • Varetelling • Truckkjøring • Holde orden og andre [...]

Sted: Stavanger

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 3

Servicemedarbeider/Truckfører

Bemanningsbyraaet har kunder innen de fleste bransjer og segmenter, og har tilgang på spennende oppdrag av lengre og kortere varighet. Vi søker deg som er åpen for nye utfordringer innen lager og logistikk og som har relevant erfaring innenfor dette feltet.  Dette er en generell stillingsannonse, derfor vil arbeidsoppgavene variere fra kunde til kunde.  Vi [...]

Sted: Drammen

Frist: Vi vurderer fortløpende

Antall stillinger: 1