Leter du etter en dynamisk og variert stilling i et internasjonalt selskap?

Erfaring fra, og lyst til å jobbe med logistikk og koordinering nasjonalt og internasjonalt? 

Vi styrker teamet og ønsker å finne en kandidat som vil jobbe med og forstår logistikk/koordinering til stillingen som Move Coordinator. 

Vi ser etter deg som liker en utfordring, er en lagspiller og jobber effektivt.

I stillingen vil du ha ansvar for flyttinger både nasjonalt og internasjonalt. Stillingen er utfordrende og spennende for rette kandidat. 

 

Arbeidsoppgaver

 • Motta bestillinger og oppdragsregistreringer 
 • Håndtere alle typer flyttinger fra innenriks til internasjonale 
 • Anbudsregistrering og utstedelse av tilbud til kunder 
 • Løpende dialog med kunder, agenter og samarbeidspartnere 
 • Opprettholde eksiterende kundeforhold 

 

Ønskede kvalifikasjoner: 

 • Minimum bachelorgrad innenfor økonomi, administrasjon eller lignende 
 • Erfaring fra IT verktøy i tidligere arbeidsforhold 
 • Erfaring fra kundeservice/kundepleie 
 • Meget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne i norsk og engelsk 
 • Høy evne til å jobbe effektivt, håndtere stress og samtidig opprettholde kvalitet. 
 • Fordel med sertifikat B 

 

Personlige egenskaper: 

 • Strukturert 
 • Ønske om jobb innenfor logistikk 
 • Selvgående 
 • Positiv, blid og utadvendt 
 • Sulten på suksess 

Om du kjenner deg igjen, og du i tillegg har en genuin interesse for saksbehandling, logistikk, og det å få mulighet til å  jobbe med internasjonale kunder , har vi en spennende jobb til deg!

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! Vi tar inn søkere til intervju fortløpende 

I henhold til GDPR bes du søke via systemet / link i annonsen.

Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

NøkkelordKoordinator, Saksbehandler, Kontor og administrasjon, Kundebehandling, Transport & Logistikk
BransjekategoriTransport / Logistikk / Lager
BransjeLogistikk / Lager
Alternativ
bransjekategori
Administrasjon / Kontor/ Personal
Alternativ bransjeSaksbehandler


Om arbeidsgiveren

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri. Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

ArbeidsgiverFor kunde
StedSKUI
FristVi intervjuer forttløpende
Helene Aasen
Rådgiver
+4745205102
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Kompetanse- og kvalitetsansvarlig

For å møte den økende konkurransen i markedet og kundenes økte forventninger til oss, har vi som målsetting å bli "Verdens beste kundesenter". Vi skal levere de samme gode kundeopplevelsene hver gang kunden er i kontakt med oss. For å få det til må vi utvikle oss til å bli enda bedre kundebehandlere, ha gode verktøy [...]

Arbeidsgiver: Taxisentralen i Bergen AS

Sted: KOKSTAD

Frist: Vi intervjuer fortløpende!