Vil du bidra som lønnsmedarbeider til utvikling av vår virksomhet?

Humana Omsorg og Assistanse er et av Norges ledende omsorgsforetak. Vi tilbyr tjenester innen virksomhetsområdene; Brukerstyrt personlig assistanse (BPA), Barneverninstitusjoner, Psykisk helse og rus, Helse og omsorgstjenester og Familiehjem og hjelpetiltak. Humana er en verdibasert virksomhet. Våre verdier Glede, Engasjement og Ansvar er selskapets ledestjerner og er limet som binder oss sammen. Humanatjenestene i Norge er en del av Humana AB. Humana har over 15 000 engasjerte medarbeidere i Sverige, Norge og Finland som utfører omsorgstjenester for over 8 000 mennesker. Vi arbeider etter visjonen «Alle har rett til et godt liv». I Les mer om Humana på www.humananorge.no og www.humana.se

Vil du jobbe i en virksomhet der du daglig bidrar til å gi andre mennesker et godt liv og der du tilbys en jobb med spennende utviklingsmuligheter? Velkommen til Humana omsorg og assistanse.

Vi utvikler og leverer omsorgstjenester etter enkeltmenneskers behov og samfunnets ønsker. Vi drives av viljen til å gi våre brukere økt livskvalitet og en god hverdag. Vi skaper forutsetninger for at kundene våre kan virkeliggjøre drømmene sine og leve et liv som alle andre. At alle har rett til et godt liv er et naturlig utgangspunkt for oss i Humana.

Vi tror på Engasjement, Ansvar og Glede. Vi kombinerer den nære relasjonen til brukerne våre med styrken ved å være et stort, moderne nordisk selskap med mange utviklingsmuligheter. Privat eierform og en desentralisert organisasjon skaper et utviklingsorientert miljø med korte beslutningsveier, stort mandat og eget ansvar. Hos oss deltar, påvirker og beslutter du.

Har du mye energi og deler verdiene våre? Vil du bidra som lønnsmedarbeider til utvikling av vår virksomhet?

 

Dette trenger vi
Humana omsorg og assistanse søker nå etter lønnsmedarbeider i 100 % stilling til vårt kontor i Kristiansand. Økonomiavdelingen består i dag av 10 personer fordelt mellom kontorene våre i Harstad og Kristiansand. Du vil være underlagt økonomisjef og rapporterer direkte til denne.
Vi ser etter deg med bachelorutdannelse i regnskap og/eller økonomi og med erfaring fra lønnsarbeid. Det er en stor fordel om du har kjennskap og erfaring fra Visma lønn. God systemforståelse og interesse for faget er en forutsetning.

 

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:

 • Lønn fra A-Å
 • Utsending av refusjonskrav til NAV som syke- og fødselspermisjoner, praktikanter fra NAV etc.
 • Innsending av statistikker til SSB og oppfølging mot NAV og Altinn
 • Avstemming av forskuddstrekk, arbeidsgiveravgift og lønnsforskudd mot regnskap og betaling av dette
 • Rapportering til fagforeninger og avstemming mot regnskap
 • Innsending av A-ordningen, årsoppgjør med lønnsrapportering
 • Besvare lønnsspørsmål, samt drive rådgivning og veiledning på lønnsområdet

 

Hvem er du?

 • Du er strukturert og nøyaktig
 • Du er ansvarsbevisst og du tar initiativ
 • Du er kundeorientert og serviceinnstilt
 • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper og du er en bidragsyter i arbeidsmiljøet

 

Vi tilbyr

Den rette kandidaten får en spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver. Du vil inngå i et hyggelig, men travelt arbeidsmiljø. I tillegg blir du en del av et fagmiljø med takhøyde for gode diskusjoner.

I Humana har vi gode grunner for å stå opp og gå på jobb hver eneste dag. Vår oppgave er å gi flest mulig mennesker et godt liv. Det er en viktig oppgave. Og vi er heldige – vi har 15 000 dyktige medarbeidere i Sverige, Finland og Norge.

Vi tror på det å gi medarbeiderne våre ansvar, og på det å ha tydelige ledere som inspirerer, støtter og veileder. Vi bygger varige relasjoner – med brukerne våre, samfunnspartnere og med hverandre. Vi hjelper medarbeiderne våre til å utvikle sin kompetanse og vi bygger interne karrieremuligheter.
Vi er et fellesskap av helter som aldri gir opp. Hvert fremskritt for brukerne våre er et fremskritt for oss. Vi blir aldri ferdige, men er alltid på vei til å bli bedre.

Føler du deg inspirert av virksomheten vår og jobben? Da ser vi frem til å motta søknaden din snarest mulig. Vi intervjuer fortløpende.

For mer informasjon om stillinger er du velkommen til å kontakte Rådgiver i Bemanningsbyraaet, Nina Albert Bjercke tlf. 930 43 445.

 

Sted: Kristiansand S
Frist: 24.02.2019
Antall stillinger: 1

Kontaktperson

Nina Albert Bjercke
+4793043445
Søk stilling

Relaterte stillinger

Regnskapsmedarbeider

Har du erfaring fra regnskap og er på utkikk etter nye utfordringer? Vi søker regnskapsmedarbeider til spennende stilling i Oslo.  Arbeidsoppgaver Regnskap a-å Registrering av inngående faktura Bokføring Remittering Fakturering Oppfølging av kunde og leverandørreskontro Avstemming av balansekonti Anleggsregister Mva rapportering Deltakelse ved [...]

Sted: Oslo

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1

IT-support

For kunde søker vi en strukturert, serviceminded og teknisk person som er i begynnelsen av sin karriere. Som IT-konsulent hos vår kunde vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Du vil bidra til at deres ansatte kan jobbe frem gode og smarte løsninger, og fremme en bærekraftig samfunnsutvikling. Til vår kundes IT avdeling [...]

Sted: Oslo

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1

Sjåfør

Vi søker etter sjåfør med førerkort klasse C og G8. Arbeidsoppgaver Varierte transportoppdrag Håndtering og sikring av last Lasting og lossing Kundebehandling Ønskede kvalifikasjoner Førerkort klasse C og G8 Digitalt sjåførkort Gyldig YSK Gode norskkunnskaper Personlige egenskaper Ansvars- og kvalitetsbevisst Selvstendig [...]

Sted: Kristiansand

Frist: Snarest - vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1