Lagermedarbeider - sesong 2023

Vår kunde Isola AS har behov for å styrke bemanning på lageret sitt i sesongen, i den forbindelse søker vi seks engasjerte og arbeidsvillige lagermedarbeidere som kan jobbe fra mars / april og ut oktober.
Du må ha trucksertifikat og kjøreerfaring, samt kunne jobbe hele sommeren.
Fem av kandidatene skal jobbe 100 % i vår 2-skifts ordning, mens en av kandidatene skal jobbe 100 % på dagtid 08:00-16:00.

Arbeidsoppgaver

– Daglig plukk/drift på ferdigvarelageret
– Plukk, sammenstilling og lasting av varer
– Utføre mottak 
– Varepåflylling
– Feilrette i kranlager
– Støtte råvarelager ved behov
– Etterleve de krav og forpliktelser som er gitt i Kvalitets-/IK-håndbok, interne bestemmelser og offentlige forskrifter
 
Ønskede kvalifikasjoner

– Erfaring fra lager/logistikk
– Beherske norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
– Erfaring i bruk av ERP-systemer
– Førerkort kl B, samt truckførerbevis T1 og T4
– Fordel med fallsikringskurs, men ikke et krav

Personlige egenskaper
Vi ser etter deg som er ansvarsbevisst og strukturert i arbeidet, i tillegg til å ha gode holdninger relatert til HMS.
Du er også en aktiv bidragsyter i forbedrings og utviklingsarbeid, samtidig som du bør være samarbeidsorientert, fleksibel og ha en god serviceinnstilling.
Kjenner du deg igjen i dette, da kan det være deg vi leter etter.

Vi tilbyr

– Et spennende engasjement i en godt etablert virksomhet
– Personlige og faglige utviklingsmuligheter
– Et trivelig og hektisk arbeidsmiljø

Interessert?
Din CV og søknad registreres ved å trykke på søknadslinken. Av hensyn til personvern/GDPR har vi ikke mulighet til å behandle søknader mottatt per e-post. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til en søknad foreligger.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk!
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.
Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no
 

NøkkelordLagerekspedisjon, Logistikkmedarbeider, Lagermedarbeider, Truckfører
BransjekategoriTransport / Logistikk / Lager
BransjeLogistikk / Lager
Alternativ
bransjekategori
Industri / Produksjon
Alternativ bransjeMetallurgisk industri / Metallvarer


Om arbeidsgiveren

Isola er en betydelig norsk produsent og leverandør av byggevarer. Vår visjon er å være førstevalget når det skal bygges fuktsikkert og energieffektivt, og gjennom sterke merkenavn leverer vi produkter og systemer til tak, vegg, gulv og grunn. Konsernet har fabrikker i Eidanger, Notodden, Røros og Tsjekkia. Hovedkontoret ligger i Porsgrunn kommune. Omsetningen er totalt ca 1.5 mrd. og antall årsverk er 440. Isola har en landsdekkende distribusjon i Norge og en betydelig eksportandel i Norden og på kontinentet. Konsernet har de senere årene gjort store investeringer som skal sikre videre vekst og utvikling.

ArbeidsgiverIsola AS
StedPorsgrunn
FristVi intervjuer fortløpend
Camilla Aaltvedt
Rådgiver
+4799699341
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.