Glimrende mulighet for deg med lagererfaring!

NEL Hydrogen Electrolyser AS har nylig bygd ny fabrikk på Herøya i Porsgrunn og vi skal nå ansette en ny lagermedarbeider. Her vil du få muligheten til å være med i oppstarten av en spennende satsning som vil gi et sterkt bidrag til det grønne skiftet.

Vi ser etter kandidater som ønsker utfordrende arbeidsoppgaver og liker å lære nye ting. Vi ønsker oss et team der den enkelte bidrar og deler sin kunnskap og gjør hverandre gode. Et team som setter pris på klare retningslinjer for en sikker og god prosess. Alle våre ansatte skal ha HMS og kvalitet i fokus. 

Arbeidsoppgaver:

 • Håndtere fraktdokumentasjon og bestilling, samt bestillingsoppfølging
 • Laste og losse biler 
 • Vareplassering og pakke varer etter ordre
 • Kontrollere kvaliteten på varene og at de er i overenstemmelse med ordren
 • Gjennomføre nødvendig vedlikehold på utstyr og holde orden
 • Bistå avdelingen og produksjon med andre arbeidsoppgaver etter behov

Kvalifikasjoner:

 • Truckførerbevis T4 og kjøreerfaring er et krav
 • Grunnleggende datakunnskaper
 • Flytende norsk muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper:

 • Du har god arbeidsmoral og er selvstendig i jobbutførelsen
 • Du er nøyaktig og liker å jobbe strukturert og målrettet
 • Du er fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver og er god på samarbeid med andre 

Vi tilbyr:

 • En unik mulighet til å komme inn i oppstart og drift av en av verdens mest innovative og banebrytende produksjonsenheter i det grønne skiftet
 • Gode muligheter for utvikling innad i innkjøpsavdelingen 
 • Konkurransedyktige betingelser i henhold til tariffavtale
 • Fast stilling 100%

Interessert?
Ta kontakt med Bemanningsbyraaet v. Camilla Aaltvedt på tlf: 99 69 93 41 eller Laila M. Håkonsen på tlf: 95 77 00 74 for ytterligere informasjon. Din CV og søknad registreres ved å trykke på søknadslinken. Av hensyn til personvern/GDPR har vi ikke mulighet til å behandle søknader mottatt per e-post. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til en søknad foreligger.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk!
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.
Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no.

NøkkelordTruckfører, Lagermedarbeider, Lagerekspeditør, Logistikkmedarbeider, Lagerarbeid
BransjekategoriTransport / Logistikk / Lager
BransjeLogistikk / Lager
Alternativ
bransjekategori
Transport / Logistikk / Lager
Alternativ bransjeInnkjøp


Om arbeidsgiveren

Nel Hydrogen Electrolyser AS er et datterselskap til Nel ASA, og er ansvarlig for salg, utvikling, prosjektering, engineering og produksjon av Nel’s alkaliske elektrolyseprodukter. Nel er en global, ledende aktør innen hydrogenteknologi og har fabrikker i Norge, Danmark og USA. Vårt mål er å levere miljøvennlige løsninger for å produsere, lagre og distribuere hydrogen fra fornybar energi. Nel har en stolt historie med utvikling og levering av hydrogenanlegg på en internasjonal arena med røtter tilbake til 1927, og våre hydrogenløsninger dekker hele verdikjeden fra hydrogen produksjonsteknologi for en rekke industrisegment, til hydrogenstasjoner for kjøretøy, samt løsninger for lagring av energi. Vi har hatt stor suksess med å etablere nye kontrakter med våre strategiske kunder og har derfor behov for å knytte til oss nye dyktige medarbeidere.

ArbeidsgiverNel Hydrogen Electrolyser AS
StedPorsgrunn
Frist15. juli 2022
Laila M. Håkonsen
Rådgiver / Partner
+4795770074
Camilla Aaltvedt
Rådgiver
+4799699341
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Lagermedarbeider

På vegne av flere av våre kunder i Drammensområdet er vi nå på jakt etter dyktige kandidater til lageroppdrag med snarlig oppstart. Arbeidsoppgaver Plukk og pakk Forefallende lagerarbeid Bistå ved behov på avdelingen Truckkjøring   Kvalifikasjoner Truckførerbevis T1 – T4 God erfaring med truckkjøring Relevant [...]

Arbeidsgiver: For kunde

Frist: Vi intervjuer forttløpende

Lagermedarbeider

Er du nyutdannet, erfaren innen lager eller rett og slett på utkikk etter en ny karriere? Vi opplever stor etterspørsel etter lagermedarbeidere og i den forbindelse søker vi nå etter motiverte, dyktige kandidater til arbeid innen lager/logistikk for vår kunde. Arbeidsoppgaver inkluderer: Mottak av varer, lasting og lossing Plukk og pakk Forefallende [...]

Arbeidsgiver: For kunde

Sted: RUD

Frist: Vi intervjuer forttløpende

Sjåfør KL C

For en av våre kunder søker vi etter sommervikar som sjåfør kl. C. Oppstart i uke 25 og til og med uke 32 med mulighet for noe lenger.  Arbeidstid 07.00-15.00 med mulighet for fleksitid.  Arbeidsoppgaver:  Kjøring, henting og levering hos industribedrifter Ansvarlig for bil Lasting og lossing Kvalifikasjoner:  Gyldig [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet

Sted: Bergen

Frist: Vi intervjuer fortløpende!