Har du erfaring fra lager/logistikk og truckkjøring?

For to av våre kunder i Skien har vi ledige stillinger som lagermedarbeider, hvor man også må regne med en del truckkjøring. Du må være tilgjengelig for rask oppstart, samt ha anledning til å jobbe ut sommeren. 

Arbeidsoppgaver

  • Plukk og pakk av varer til utkjøring/utlevering
  • Andre relevante oppgaver knyttet til ekspedisjon og drift av lager

Kvalifikasjoner

  • Du har erfaring fra lager og generelt god teknisk forståelse
  • Trucksertifikat T1, T3 og T4
  • Meget gode kommunikasjonsferdigheter på både norsk og engelsk, muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper

  • Du er opptatt av å ivareta gode HMS-rutiner
  • Du jobber strukturert og effektivt og holder hodet kaldt i stressende situasjoner
  • Du jobber godt både selvstendig og i team

Interessert?
Ta kontakt med Bemanningsbyraaet v. Tommy Westby eller Mats Iversen for ytterligere informasjon. Din CV og søknad registreres ved å trykke på søknadslinken. Av hensyn til personvern/GDPR har vi ikke mulighet til å behandle søknader mottatt per e-post. 

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk idag!

NøkkelordTruckfører, Logistikkarbeider, Lagermedarbeider, Delelagermedarbeider, Lagerekspeditør
BransjekategoriTransport / Logistikk / Lager
BransjeLogistikk / Lager
Alternativ
bransjekategori
Industri / Produksjon
Alternativ bransjeAnnet


Om arbeidsgiveren

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri. Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

ArbeidsgiverBemanningsbyraaet Vestfold Telemark AS
StedSkien
FristVi intervjuer fortløpende
Tommy Westby
Rådgiver
+4792255180
Mats Iversen
Rådgiver
+4795069000
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Transportkoordinator

Bjorstaddalen-konsernet disponerer en rekke lastebiler som både tar enkeltoppdrag og kjører faste ruter for en rekke kunder i privat og offentlig sektor. For å administrere biler og relevant personell søker vi nå en erfaren Transportkoordinator med gode planleggingsevner. Arbeidsoppgaver: Planlegge og sikre at våre sjåfører har effektive [...]

Arbeidsgiver: Bjorstaddalen Næring AS

Sted: Skien

Frist: Mandag 08.08.2022