Lyst til å jobbe innen kundeservice på et kundesenter ?

Vi merker økende henvendelser fra flere av våre kunder sentralt i Oslo og i den forbindelse søker vi nå etter flere motiverte, fleksible kundeservicemedarbeidere 
Med ønske om å styrke sine team søker vi deg som er et servicemenneske, trives med hektisk arbeidshverdag og motiveres av å hjelpe andre.
Som kundebehandler har du en av selskapets desidert viktigste roller. Du blir kundens «ansikt utad» og en ambassadør for selskapet du jobber for.
Deres kunder står alltid øverst på prioriteringslisten, og de sikter seg inn på å skape den beste kundereisen for sine kunder.

Som kundebehandler ved kundesenter vil dine arbeidsoppgaver hovedsakelig gå ut på:

  • Besvare innkommende henvendelser på telefon og e-post fra våre privat kunder
  • Være en rådgiver og bidra til utstrakt kundebehandling for å dekke kundens totalbehov
  • Legge inn bestillinger og tilby hjelp i kjøpsprosessen
  • Informere om aktuelle tilbud og selge tilleggsprodukter
  • Tett samarbeid med interne kollegaer og ledere, samt eksterne leverandører
  • Delta på fagdager og bidra til kompetansedeling i teamet

Arbeidstid:
Mandag – fredag kl. 08:00 – 18:30 og lørdager 09:00 – 17:00. (vaktplan, 100% stilling, 37,5 t/uka)

Hvem er du?
Kan du vise til tidligere erfaring innen kundeservice vekker du helt klart vår interesse. 
Det viktigste er likevel for oss dine personlige egenskaper og motivasjon for jobben.
Vi ønsker deg som brenner like mye for å skape fornøyde kunder som resten av teamet.
Vi setter stor pris på din positive energi, ditt initiativ og læringsvilje. Videre er det viktig at du kommuniserer godt på norsk, muntlig og skriftlig. Er dette noe du kjenner deg igjen i?

Ja? Da håper vi du søker på stillingen!

Hvem er vi og hva kan vi tilby?
Hos vår kunde vil du møte en hyggelig og sosial gjeng. De er opptatt av å gjøre hverandre gode, og personlig samt faglig utvikling.
Du vil få grundig opplæring i deres systemer, produkter og tjenester slik at du raskt vil komme godt inn i rollen. Og du vil alltid ha dyktige kollegaer og et lederteam å støtte deg på.

Mulighet for fast stilling etter innleieperioden 

Vi ser frem til å høre fra deg!

På grunn av GDPR blir ikke CV og søknad sendt på mail vurdert.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! 
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

 

NøkkelordKundeservice, Kundeservice og salg, Salg, Salg & Kundebehandling
BransjekategoriAdministrasjon / Kontor/ Personal
BransjeKundeservice / Ordremottak
Alternativ
bransjekategori
Administrasjon / Kontor/ Personal
Alternativ bransjeAnnet


ArbeidsgiverFor kunder
StedOslo
FristSnarest
Elisabeth Marie Bang
Rådgiver
+4790508935
Ingrid Braathen
Rådgiver
+4792842662
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Bilmekaniker

På vegne av vår kunde i Bærumsområdet, søker vi etter en faglig dyktig og serviceminded bilmekaniker som setter kunden i sentrum og har lett for å skape gode relasjoner. Du må være nøyaktig og pliktoppfyllende i ditt arbeid. Vi ønsker deg som er opptatt av å ha det gøy på jobb, er samarbeidsvillig og som liker [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet AS

Sted: Bærum

Frist: Fortløpende

Stillasmontører

På vegne av spennende kunder i Bergen søker vi nå etter stillasmontører med høy stå-på-vilje og arbeidskapasitet.  Arbeidsoppgaver:  – Montere ulike typer stillaser, atkomster, arbeidsplattformer, inndekking og andre midlertidige konstruksjoner – Rigge og stroppe i forbindelse med montering og demontering av stillas – HMS [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet

Sted: Bergen

Frist: Snarest

Lager Operatør

På vegne av vår kunde, ser vi etter en Lager Operatør som har stor gjennomføringsevne og bidrar til et godt arbeidsmiljø. Hos vår kunde vil du bli en del av et spennende og globalt selskap. De utvikler spennende og innovative løsninger for å forbedre den medisinske teknologien og ikke minst helsetilbudet verden [...]

Arbeidsgiver: På vegne av vår kunde

Sted: Oslo

Frist: Fortløpende