Motiveres du av å yte god kundeservice?

For en av våre kunder søker vi supportmedarbeider/kundebehandler.  Arbeidstid vil være i tidsrommet 08:00 til 21:00 etter avtale. Snarlig tiltredelse.
 
Arbeidsoppgaver:

 • Behandle kundehenvendelser på telefon, chat og e-post, og sikre en god oppfølging av disse
 • Oppfølging/onboarding av nye kunder
 • Registrering i bedriftens flere ulike system

Vi ser etter deg som:

 • Liker å yte høy service gjennom telefon, chat og e-post.
 • Lærer raskt og har god forståelse for ny teknologi
 • Har relevant arbeidserfaring innen kundeservice
 • Er strukturert, pliktoppfyllende og nøyaktig
 • Trives i en hektisk hverdag
 • Har gode kommunikasjonsevner, skriftlig og muntlig
 • Trigges av resultater og måloppnåelser
 • Er positiv og bidrar til et godt arbeidsmiljø
 • Ønsker et langsiktig perspektiv på arbeidsplassen

 Arbeidstid:

 • Kundesenteret er åpent mandag til fredag, fra kl. 08.00-21:00. Arbeidstiden vil variere i dette tidsrommet i henhold til avtalt plan. 

Vi tilbyr:

 • Svært god onboarding og et solid opplæringsprogram 
 • Hyggelig, inkluderende og sosialt arbeidsmiljø 
 • Flotte, lyse lokaler sentralt i Sørlandsparken
 • Varierte arbeidsoppgaver
 • Personlig utvikling og karrieremuligheter
 • 100 % stilling

Kjenner du deg igjen i dette? Da gleder vi oss til å høre fra deg. Vi vurderer søknader fortløpende. På grunn av GDPR har vi ikke anledning til å motta søknader per e-post. Vennligst søk stillingene via nettsiden vår. For ytterligere informasjon om stillingene kontakt Lene Solås Strang, mobil 993 27 155, lene@bemanningsbyraaet.no.

Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og et av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

 

NøkkelordTeknisk IT-support, Kundeservice, Support
BransjekategoriIT / Telekommunikasjon / Internett
BransjeSupport
Alternativ
bransjekategori
Administrasjon / Kontor/ Personal
Alternativ bransjeKundeservice / Ordremottak


Om arbeidsgiveren

Bemanningsbyraaet er et av Norges ledende bemannings- og rekrutteringsselskap. Siden oppstarten i Kristiansand i 2005 har vi tatt markedslederposisjonen i Agder og etablert kontorer i Bergen, Stavanger, Kristiansand, Mandal, Arendal, Skien og Oslo. Bemanningsbyraaet tilbyr rekruttering og utleie av arbeidskraft på alle nivå og innenfor flere bransjer. Økonomi / Regnskap, Kontor / Administrasjon, Ledelse, Salg / Marked, IT / Ingeniører, Lager, Logistikk og Sjåfører er noen av fagområdene vi rekrutterer til.Vi har ansatt over 7500 medarbeidere til faste og midlertidige stillinger. Av disse utgjør over 400 rekrutteringer til høyere stillinger. Alle kan finne flinke folk. Vi finner de som passer.

ArbeidsgiverBemanningsbyraaet Sørlandet AS
StedKristiansand
FristVi vurderer søkere fortløpende.
Lene Solås Strang
Rådgiver
+4799327155
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Ventilasjonstekniker

På vegne av spennende kunde, søker vi nå etter selvstendig ventilasjonstekniker med faglig stolthet. Du bør være uredd og løsningsorientert, ingen oppdrag er for store eller små. Du har et brennende ønske om å levere kvalitet.  Arbeidsoppgaver:  Delta på innregulering og igangsetting av anlegg Effektiv planlegging og [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet Stavanger

Sted: Stavanger

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Har du fagbrev som bilmekaniker

Vi søker bilmekaniker for kunde Brenner du for bilfaget og legger din stolthet i at hver eneste kunde skal bli fornøyd? Da har vi en spennende mulighet for deg! Grunnet økt pågang har en av våre kunder behov for å styrke teamet med en dyktig bilmekaniker. Den rette kandidaten har utdanning innen faget, og har erfaring fra lignende arbeid. Du [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet Sørlandet

Sted: Kristiansand S

Frist: Vi intervjuer aktuelle kandidater fortløpende

Advokatsekretær

Vi jobber ofte med å finne riktig kandidat for våre kunder inn mot advokatbransjen, derfor er dette en generell stillingsutlysning etter advokatsekretærer/advokatassistenter. For å trives og lykkes i jobben som advokatsekretær bør du være glad i detaljer og være nøyaktig, samt være serviceinnstilt.  Dette er en generell [...]

Arbeidsgiver: For kunder

Sted: Oslo

Frist: Snarest