Brenner du for å yte god kundeservice og har en teknisk interesse?

På grunn av økt oppdragsmengde hos en av våre kunder søker vi entusiastiske og serviceinnstilte supportmedarbeidere. Arbeidstid vil være i tidsrommet 08:00 til 21:00 etter avtale. Tiltredelse etter avtale.  
 
Arbeidsoppgaver:

 • Behandle kundehenvendelser på telefon, chat og e-post, og sikre en god oppfølging av disse
 • Registrering i bedriftens flere ulike system

Vi ser etter deg som:

 • Liker å yte høy service gjennom telefon, chat og e-post.
 • Lærer raskt og har god forståelse for ny teknologi
 • Har relevant arbeidserfaring innen kundeservice
 • Er strukturert, pliktoppfyllende og nøyaktig
 • Trives i en hektisk hverdag
 • Har gode kommunikasjonsevner, skriftlig og muntlig
 • Trigges av resultater og måloppnåelser
 • Er positiv og bidrar til et godt arbeidsmiljø
 • Ønsker et langsiktig perspektiv på arbeidsplassen

 Arbeidstid:

 • Kundesenteret er åpent mandag til fredag, fra kl. 08.00-21:00. Arbeidstiden vil variere i dette tidsrommet i henhold til avtalt plan. 

Vi tilbyr:

 • Svært god onboarding og et solid opplæringsprogram 
 • Hyggelig, inkluderende og sosialt arbeidsmiljø 
 • Flotte, lyse lokaler sentralt i Sørlandsparken
 • Varierte arbeidsoppgaver
 • Personlig utvikling og karrieremuligheter
 • 100 % stilling

Kjenner du deg igjen i dette? Da gleder vi oss til å høre fra deg. Vi vurderer søknader fortløpende. På grunn av GDPR har vi ikke anledning til å motta søknader per e-post. Vennligst søk stillingene via nettsiden vår. For ytterligere informasjon om stillingene kontakt Lene Solås Strang, mobil 993 27 155, lene@bemanningsbyraaet.no.

Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og et av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

 

NøkkelordTeknisk IT-support, Kundeservice, Support
BransjekategoriIT / Telekommunikasjon / Internett
BransjeSupport
Alternativ
bransjekategori
Administrasjon / Kontor/ Personal
Alternativ bransjeKundeservice / Ordremottak


Om arbeidsgiveren

Bemanningsbyraaet er et av Norges ledende bemannings- og rekrutteringsselskap. Siden oppstarten i Kristiansand i 2005 har vi tatt markedslederposisjonen i Agder og etablert kontorer i Bergen, Stavanger, Kristiansand, Mandal, Arendal, Skien og Oslo. Bemanningsbyraaet tilbyr rekruttering og utleie av arbeidskraft på alle nivå og innenfor flere bransjer. Økonomi / Regnskap, Kontor / Administrasjon, Ledelse, Salg / Marked, IT / Ingeniører, Lager, Logistikk og Sjåfører er noen av fagområdene vi rekrutterer til.Vi har ansatt over 7500 medarbeidere til faste og midlertidige stillinger. Av disse utgjør over 400 rekrutteringer til høyere stillinger. Alle kan finne flinke folk. Vi finner de som passer.

ArbeidsgiverBemanningsbyraaet Sørlandet AS
StedKristiansand
FristVi vurderer søkere fortløpende.
Lene Solås Strang
Rådgiver
+4799327155
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Sykepleier

Vi har økende oppdragsmengde og nå er vi på jakt etter sykepleiere som ønsker jobbe ekstra vakter hos flere av våre kunder sentralt i Oslo og Viken Noe for deg? Arbeidstid : Dag, kveld, helger Arbeidsoppgave Legge til rette for gjennomføre tiltak Arbeide i team med lege, sykepleiere, pasient og pårørende Sykepleierfaglige oppgaver, observere [...]

Arbeidsgiver: For kunde

Sted: Oslo

Frist: Snarest

Servicemedarbeider/Truckfører

Bemanningsbyraaet jobber med flere kunder i forskjellige segment som jevnlig etterspør deg med erfaring og kompetanse inne truck kjøring og lagerarbeid. Vi merker pågang på oppdrag innen lager/logistikk og søker i den forbindelse flere lagermedarbeidere med truckførerbevis til oppdrag i både Viken og Oslo. Arbeidsoppgaver: Klargjøring av [...]

Arbeidsgiver: For kunde

Sted: Drammen

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Helsefagarbeider med autorisasjon

På vegne av flere av våre kunder sentralt i Oslo og Viken søker vi autoriserte helsefagarbeidere for snarlig oppstart. Fra 10 til 100% stilling er de prosjektene vi jobber med nå. Høres det interessant ut? Vi tilbyr Spennende varierte arbeidsoppgaver hos flere av våre kunder Dyktige kolleger og høyt faglig nivå Lønn etter gjeldende [...]

Arbeidsgiver: For kunder

Sted: Oslo

Frist: Snarest