Ønsker du å jobbe med kundeservice i en spennende bransje?

NextGenTel er en av Norges ledende leverandører av internett og bredbånd, og er blant annet kåret til å ha Norges beste fiberbredbånd. De er nå på utkikk etter et nytt tilskudd til deres kundeserviceavdeling. Er du teknisk interessert og trives med å snakke med folk? – da vil vi gjerne prate med deg!

NextGenTel holder til i trivelige lokaler på Sandsli der du vil jobbe i tidsrommet 08:00 og 18:00, mandag til fredag. 

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være å svare på diverse kundehenvendelser på telefon, mail og chat. Videre vil du ha fokus på å yte best mulig kundeservice og hjelpe kunder med det de måtte ha behov for.  

Når det gjelder ønskede kvalifikasjoner, vil det være en stor fordel dersom du har erfaring fra salg eller kundeservice.
Videre er det viktig at du er/har:

  • Gode kommunikasjonsevner, da jobben i stor grad går ut på å kommunisere med kunder skriftlig og muntlig både på norsk og engelsk. 
  • Gode datakunnskaper
  • En positiv innstilling og et ønske om å levere gode resultater
  • Et smilende vesen som trives med å hjelpe andre

Hos NextGenTel vil du få et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø, i tillegg til (blant annet): 

  • God fastlønn og gode bonusordninger hver måned 
  • Flotte og åpne lokaler på Sandsli
  • Gode utviklingsmuligheter videre for rett person
  • God oppfølging av din rådgiver hos Bemanningsbyraaet

Høres dette interessant ut? Ikke nøl med å ta kontakt med Anne Edstrøm dersom det er noe du lurer på. Vi ser frem til å høre fra deg!

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! 
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

NøkkelordKundeservice, Mersalg, Kundebehandling, Kunderådgiver, Kundesenter, Bredbånd, Internett, Service
BransjekategoriSalg / Markedsføring
BransjeKundesenter
Alternativ
bransjekategori
IT / Telekommunikasjon / Internett
Alternativ bransjeSupport


ArbeidsgiverBemanningsbyraaet
StedSandsli
FristVi intervjuer fortløpende
Anne Smedsrud Edstrøm
Rådgiver
+4741373358
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.