Er du klar for hva 2023 har å by på? Bli med oss på veien til gode kundeopplevelser!

Bemanningsbyraaet har mange kunder innen ulike bransjer og segmenter, og vi venter flere spennende oppdrag fremover – blant annet innenfor kategorien kundeservice. I rollen som kunderådgiver vil arbeidsdagen din bestå av teamarbeid, kommunikasjon, problemløsning og systemforståelse. 

Hva er vel bedre enn å komme frem til en god løsning sammen? Vi ser etter deg som vil styre kundereisen på veien til vårt felles mål: Gode kundeopplevelser!
 

Dine arbeidsoppgaver vil være å se kundens behov og prøve å løse behovet deres.
Videre vil du:

  • Besvare e-post, chat og inngående telefonhenvendelser
  • Bistå med fakturering og registrering
  • Gi kunden god oppfølging 

Den rette kandidaten har evnen til å se løsninger fremfor utfordringer. 
Videre tror vi du har: 

  • Fullført videregående utdanning 
  • Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
  • Gode kommunikasjons- og formidlingsevner

Vi tilbyr en variert arbeidshverdag med et kompetent og faglig sterkt arbeidsmiljø.
Videre tilbyr vi: 

  • God opplæring og tett oppfølging 
  • Konkurransedyktige betingelser 
  • Sentrale kontorlokaler 

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! 
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no.

NøkkelordKundeservice, Rådgiver, Support, Saksbehandler, Koordinator
BransjekategoriAdministrasjon / Kontor/ Personal
BransjeKundeservice / Ordremottak
Alternativ
bransjekategori
Administrasjon / Kontor/ Personal
Alternativ bransjeKundeservice / Ordremottak


ArbeidsgiverBemanningsbyraaet AS
StedKristiansand S
Frist15.02.2023
Emilie Knutsen
Rådgiver
+4798689150
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

HR Generalist

For spennende kunde innen olje og gass er vi nå på utkikk etter en HR-generalist som kan gå inn i et svangerskapsvikariat på ca 12 måneder. Du vil hovedsakelig jobbe med HR-prosesser for de ansatte i Norge, men vil også bli en del av et globalt HR-team.  Arbeidsoppgaver: Være en pålitelig rådgiver og gi råd og veiledning om [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet

Sted: Bergen

Frist: Snarest

Kontormedarbeider

Oppdragsgiver er et norsk, familieeiet holdingselskap som også fungerer som et «family office».   Selskapet har i hovedsak ansvaret for holdingselskapets datterselskaper, finansiering- og investeringsstruktur i Norge, UK og Spania, samt eierinteresser i et par store selskaper.   Kontoret ivaretar næringsinteressene og selskapsstyringen i konsernet [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet

Sted: Oslo

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Advokatsekretær/Advokatassistent

Vi jobber ofte med å finne riktig kandidat for våre kunder inn mot advokatbransjen, derfor er dette en generell stillingsutlysning etter advokatsekretærer/advokatassistenter. Har du relevant erfaring og ønsker nye utfordringer? Da burde du leser videre.  Da dette er en generell stillingsannonse, vil arbeidsoppgavene variere fra kunde til kunde.  Vi opplever stor [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet Oslo

Sted: Oslo

Frist: Vi intervjuer fortløpende