Elsker du å levere gode kundeopplevelser? Da er du kanskje vår nye kundekonsulent!

KUNDEKONSULENT

Stormbergs er i vekst, og vi leter etter deg som kan betjene innkommende kundehenvendelser pr. telefon, chat, mail og sosiale medier, bidra til en enda bedre kunde- og brukeropplevelse for nettkundene, samt være en positiv bidragsyter i teamet. Vedkommende vil også ha ansvar for varemottak. Arbeidstid vil være dagtid, kveld og helg i 100 % stilling i et års vikariat.

Ønskede kvalifikasjoner
Vi søker deg som:

 • Vil yte det lille ekstra der kunden står i fokus!
 • Har erfaring fra liknende kunde- og servicerelaterte stillinger
 • Er strukturert og effektiv
 • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk
 • Er nøyaktig, effektiv og serviceinnstilt
 • Er fleksibel, kreativ og løsningsorientert
 • Har gode IT-kunnskaper og vant til å bruke PC og telefon som arbeidsverktøy

Personlige egenskaper
Du lærer raskt, liker høyt tempo og arbeider bra i team. Andre egenskaper vi vektlegger høyt er at du er sosial, utadvendt og engasjert med stor arbeidsglede.
Kundekonsulenten må identifisere seg med Stormbergs verdigrunnlag; Bærekraftig, Inkluderende og Innovativ.

Vi tilbyr

 • Spennende arbeidsoppgaver og et høyt tempo
 • Gode kollegaer og et innovativt arbeidsmiljø
 • En organisasjon hvor Stormbergs kjerneverdier er i fokus
 • Konkurransedyktige betingelser i en vekstvirksomhet med en sterk merkevare
 • Arbeidssted Kristiansand

Om Arbeidsgiveren: 
Stormberg er Norges mestselgende sports- og turtøymerkevare. Med familievennlige priser, funksjonell produktkvalitet og sterkt fokus på miljø- og samfunnsansvar har selskapet hatt en sterk vekst siden oppstarten i 1998. Stormberg har i dag 250 medarbeidere. Distribusjon foretas gjennom Stormbergkjedens 25 butikker og Stormbergs nettbutikk. Stormberg ble som den første norske sportsmerkevaren, tatt opp som medlem av Initiativ for Etisk handel i 2002. Stormbergs produkter har siden 2008 vært klimanøytraliserte. I Sustainable Brand Index 2021 ble Stormberg kåret til mest bærekraftige merke innenfor tekstil. 1% av omsetningen i Stormberg brukes til humanitære og samfunnsnyttige formål. Les mer på www.stormberg.com

Har du relevant kompetanse og lyst på jobben? Søk!
Stormberg samarbeider med Bemanningsbyraaet om denne stillingen. 
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no. 

NøkkelordKundekonsulent, Chat, Stormberg, Kundeservice, Nettbutikk
BransjekategoriSalg / Markedsføring
BransjeProduktsalg
Alternativ
bransjekategori
Administrasjon / Kontor/ Personal
Alternativ bransjeKundeservice / Ordremottak


ArbeidsgiverStormberg AS
StedKristiansand S
FristSnarest - vi intervjuer fortløpende
Vetle Iversen
Rådgiver
+4793496624
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Salgskonsulent

Fjordkraft er nå på utkikk etter flere selgere som kan være med på å styrke deres salgsteam. Vi søker etter deg som drives av en indre motivasjon og gjør det som skal til for å lykkes. Du har høy aktivitet i hverdagen og trives med utfordringer. Om du ønsker en mulighet til å videreutvikle deg i Fjordkraft, så er dette [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet

Sted: FYLLINGSDALEN

Frist: Snarest

Kunderådgiver

For vår kunde Fjordkraft søker vi nå flere kunderådgivere med oppstart 01.09.2022. Vi ønsker å snakke med deg som trives med å levere god kundeservice og oppnå gode resultater. Du har erfaring med salg og/eller service, og trives godt med å finne gode løsninger for kunden.    Arbeidsoppgaver Behandle kundehenvendelser og [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet

Sted: FYLLINGSDALEN

Frist: Snarest