Er du serviceinnstilt og trives med å snakke med kunder?

Bemanningsbyraaet er et av Norges ledende bemannings- og rekrutteringsselskap. Siden oppstarten i Kristiansand i 2005 har vi tatt markedslederposisjonen i Agder og etablert kontorer i Bergen, Stavanger, Kristiansand, Mandal, Arendal, Skien og Oslo. Bemanningsbyraaet tilbyr rekruttering og utleie av arbeidskraft på alle nivå og innenfor flere bransjer. Økonomi / Regnskap, Kontor / Administrasjon, Ledelse, Salg / Marked, IT / Ingeniører, Lager, Logistikk og Sjåfører er noen av fagområdene vi rekrutterer til.Vi har ansatt over 7500 medarbeidere til faste og midlertidige stillinger. Av disse utgjør over 400 rekrutteringer til høyere stillinger. Alle kan finne flinke folk. Vi finner de som passer.

For en av våre kunder søker vi kundebehandlere. Vi ønsker å komme i kontakt med deg som trives med å levere utmerket kundebehandling. Du har relevant arbeidserfaring, og motiveres av å gi kunden en god opplevelse og finne de beste løsningene. 

Arbeidsoppgaver:

 • Kundehenvendelser per telefon og e-post, sikre en god oppfølging av disse
 • Opplæring av nye kunder
 • Annet forefallende administrativt arbeid
 • Yte eksemplarisk service til både nye og eksisterende kunder

Ønskede kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

 • Trives med telefon og PC som arbeidsverktøy
 • Gode datakunnskaper
 • Erfaring fra kundesenter en fordel, men ikke et krav
 • Du trives i en hektisk hverdag
 • Effektiv og tålmodig
 • Utpreget serviceinnstilling og gode samarbeidsevner
 • Positiv bidragsyter til arbeidsmiljøet

Vi tilbyr

 • God opplæring og oppfølging
 • Utviklingsmuligheter
 • Inkluderende arbeidsmiljø
 • Mulighet for rask tiltredelse 
 • Konkurransedyktige betingelser 

Arbeidstid
08-16

Interessert? For ytterlige informasjon om stillingen ta kontakt med Lene Solås Strang, lene@bemanningsbyraaet.no. For å søke stilling gå inn på www.bemanningsbyraaet.no og registrer din søknad og cv.

Bemanningsbyraaet er et av Norges ledende bemannings- og rekrutteringsselskap. Siden oppstarten i Kristiansand i 2005 har vi tatt markedslederposisjonen i Agder og etablert kontorer i Bergen, Stavanger, Kristiansand, Mandal, Arendal, Skien og Oslo. 
Bemanningsbyraaet tilbyr rekruttering og utleie av arbeidskraft på alle nivå og innenfor flere bransjer. Økonomi / Regnskap, Kontor / Administrasjon, Ledelse, Salg / Marked, IT / Ingeniører, Lager, Logistikk og Sjåfører er noen av fagområdene vi rekrutterer til.Vi har ansatt over 7500 medarbeidere til faste og midlertidige stillinger. Av disse utgjør over 400 rekrutteringer til høyere stillinger. 

Alle kan finne flinke folk. Vi finner de som passer.
 

Sted: Kristiansand
Frist: Vi intervjuer fortløpende.
Antall stillinger: 2

Kontaktperson

Lene Solås Strang
+4799327155
Søk stilling

Relaterte stillinger

Regnskapsmedarbeider

Bemanningsbyraaet jobber med kunder innen flere segmenter som søker deg som har en bachelor innen økonomi/regnskap/revisjon og har 1-3 års arbeidserfaring innen regnskap. Dette er en generell stillingsannonse, men Bemanningsbyraaet har som et av hovedfokusområdene og rekruttere til stillinger innenfor økonomi.  Arbeidsoppgavene vil kunne variere fra [...]

Sted: Oslo

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1

Advokatsekretær/Advokatassistent

Vi jobber ofte med å finne riktig kandidat for våre kunder inn mot advokatbransjen, derfor er dette en generell stillingsutlysning etter advokatsekretærer/advokatassistenter. Arbeidsoppgavene vil også kunne variere fra kunde til kunde.  For å trives og lykkes i jobben som advokatsekretær bør du være glad i detaljer og være [...]

Sted: Oslo

Frist: Intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1

HR og lønnsmedarbeider

For Glitter søker vi en positiv og engasjert person til stillingen som HR og lønnsansvarlig. Du vil jobbe i et lite og hyggelig miljø med muligheten til å ta eierskap for oppgavene dine. Hverdagen vil bli variert og du vil være en viktig støttespiller for butikksjefene til Glitter. Arbeidsoppgaver: Hele ansvaret for [...]

Sted: Lysaker

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1