Har du administrativ erfaring og trives med å jobbe strukturert?

Bemanningsbyraaet har kunder innen de fleste bransjer og segmenter, og har tilgang på spennende oppdrag av lengre og kortere varighet.
Vi søker deg som er åpen for nye utfordringer innen marked og som har sterk digital kompetanse

Vi ser etter deg som er glad i mennesker, opptrer profesjonelt og liker å ha oversikt på hva som skjer rundt deg. Du må være strukturert, ansvarsbevisst, fleksibel og motiveres av å gjøre hverdagen lettere for andre. 

Hovedoppgaven vil være:

 • Sitte i resepsjon og ta imot besøkende
 • Koordinering av møter og reiser, ansvar for møterom 
 • Bistand til å utarbeide presentasjoner
 • Generelle administrative oppgaver
 • Diverse ad hoc oppgaver innen markedsføring, bestillinger og kontrakter 

Kvalifikasjoner:

 • God på MS Office verktøy
 • God skriftlig og muntilig fremstillingsevne i norsk og engelsk 
 • Har relevant erfaring

Personlige egenskaper:

 • Selvstendig, initiativrik og positiv
 • Serviceinnstilt, nøyaktig og ansvarsfull
 • Strukturert og samarbeidsvillig 

Vi tilbyr:

 • Mulighet hos en av våre kunder
 • Nye utfordringer

Interessert? Din CV og søknad registreres ved å trykke på "søk på stillingen". Alle henvendelser og søknader blir behandlet konfidensielt.

Om bemanningsbyraaet

Bemanningsbyraaet er et av Norges ledende bemannings- og rekrutteringsselskap. Siden oppstarten i Kristiansand i 2005 har vi tatt markedslederposisjonen i Agder og etablert kontorer i Bergen, Stavanger, Kristiansand, Mandal, Arendal, Skien og Oslo. 

Bemanningsbyraaet tilbyr rekruttering og utleie av arbeidskraft på alle nivå og innenfor flere bransjer. Økonomi / Regnskap, Kontor / Administrasjon, Ledelse, Salg / Marked, IT / Ingeniører, Lager, Logistikk og Sjåfører er noen av fagområdene vi rekrutterer til.Vi har ansatt over 7500 medarbeidere til faste og midlertidige stillinger. Av disse utgjør over 400 rekrutteringer til høyere stillinger. 

Alle kan finne flinke folk. Vi finner de som passer.

Sted: Oslo
Frist: Vi intervjuer fortløpende
Antall stillinger: 1

Kontaktperson

Veronica WolsnerPapa
+4790204298
Søk stilling

Relaterte stillinger

Advokatsekretær/Advokatassistent

For vår kunde søker vi deg med erfaring som advokatsekretær. Kunden er en attraktiv arbeidsgiver som holder til i fine lokaler, sentralt i Oslo. Hvis dette er noe for deg anbefaler vi deg å søke snarest. Arbeidsoppgaver Generell bistand til advokater Post- og dokumenthåndtering – både manuelt og elektronisk Innhenting av informasjon fra [...]

Sted: Oslo

Frist: Intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1

SEO-rådgiver

Flere av våre kunder har et økende behov innen dette fagfeltet, og vi søker deg som har relevant erfaring.    Arbeidsoppgaver Søkeordsanalyse, primært organisk søk Teknisk analyse av nettsteder SEO strategi Innholdsstrategi Lokalt SØK Sosialt SØK Webanalyse SoMe markedsføring  Ønskede kvalifikasjoner Har god [...]

Sted: Oslo

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1

Lagermedarbeider

Bemanningsbyraaet opplever jevnlige forespørsler etter lagermedarbeidere med trucksertifikat og erfaring. For å imøtekomme forespørsler fra våre kunder søker vi deg som har erfaring fra lagerarbeid og som er ledig for oppdrag.  Oppdragene vi får inn er i aust- og vest-agder. Arbeidsoppgaver kan blant annet være: Ordremottak og [...]

Sted: Kristiansand

Frist: Snarest - vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1