Ønsker du å med være med på en spennende reise? Vi søker HMS koordinator

HMS koordinator
 

Brandsdal Group er i kontinuerlig vekst, og har derfor opprettet ny stilling som HMS koordinator. Stillingen er viktig for selskapet, og du vil ha store muligheter for personlig utvikling og sette ditt preg på rollen. Stillingen er en ettårig prosjektstilling, og du vil bli en viktig bidragsyter i å systematisere kvalitets- og HMS arbeidet i Brandsdal Group.

Du vil bli en del av et fantastisk bra team av kollegaer som hver dag går på jobb for å bidra til å utvikle konsernet til å nå stadig nye høyder.
I Brandsdal Group har vi har et arbeidsmiljø som er preget av tillit og arbeidsglede. Vårt overordnede mål er at alle skal glede seg til mandag.

Vi søker etter deg som er trygg, strukturert og proaktiv. Du er god til å kommunisere og veilede medarbeidere samtidig som du er glad i å skape relasjoner på ulike nivåer. Du er systematisk og utviklingsorientert og har stor gjennomføringsevne.

Stillingen rapporterer til HR direktør.
 

Sentrale oppgaver i stillingen

 • Sikre utvikling av HMS-arbeidet i konsernet 
 • Støtte i utarbeidelser av kvalitetsplaner, HMS-planer, risikotiltak og handlingsplaner
 • Sørge for at bedriften har gode rutiner og rapporteringssystemer
 • Konsernets kontaktperson for tilsynsmyndigheter innenfor industrivern og HMS 
 • Ansvarlig for avviksbehandling og implementering av tiltak
 • Tett samarbeid med alle funksjoner i varestrømmen 
 • HMS opplæring av ansatte

Kvalifikasjoner

 • Relevant høyere utdanning innen HMS
 • Jobbet med strukturering / kontinuerlig forbedringsarbeid og kvalitetsoppfølging 
 • God kjennskap til lovverk, forskrifter og krav innen HMS

Personlige egenskaper 

 • Systematisk og detaljorientert 
 • Resultat- og utviklingsorientert 
 • Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, norsk, engelsk og gjerne tysk 
 • God serviceholdning og gode samarbeidsevner med kollegaer og samarbeidspartnere 

Du må kunne identifisere seg med våre verdier: Engasjement, nyskapning, kremmerånd og redelighet 

Vi kan tilby

 • Gode personlige utviklingsmuligheter  
 • Konkurransedyktige betingelser og sosiale ordninger som kantine, bedriftsidrett og helseforsikring

For mer informasjon om stillingen, kontakt Jorunn Olsen i Bemanningsbyraaet eller søk stillingen via denne siden.

NøkkelordHMS
BransjekategoriVarehandel
BransjeAnnet
Alternativ
bransjekategori
Transport / Logistikk / Lager
Alternativ bransjeLogistikk / Lager


Om arbeidsgiveren

Brandsdal Group er hele tiden på jakt etter de gode hodene. Vi har drevet med e-handel i over 20 år, og etterstreber til en hver tid å videreutvikle oss med å søke nye utfordringer og løsninger innen logistikk, kundebehandling, markedsføring, it-utvikling, innkjøp, salg, økonomistyring og ledelse. Brandsdal Group består av nettbutikkene Netthandelen.no, Brandsdal.no, Blivakker.no, BliVakker Markens, Cocopanda.dk, Cocopanda.se, Cocopanda.fi, Cocopanda.at, Cocopanda.pl og Cocopanda.de. Hos Netthandelen.no kan du handle alt av hagemøbler, boder, verktøy og garasjer og utemiljø til markedets beste priser, ferdig pruta!. Blivakker.no er Norges ledende nettbutikk innen kosmetikk og hårpleie. Cocopanda.dk, Cocopanda.se, Cocopanda.fi, Cocopanda.at, Cocopanda.pl og Cocopanda.de er våre europeiske nettbutikker innen samme bransje som Blivakker.no. Vi starter opp Cocopanda.nl i 2021. BliVakker Markens er vår fysiske butikk innen kosmetikk og som ligger i sentrum av Kristiansand. Vi ønsker å være en arbeidsplass hvor folk får videreutvikle seg gjennom interessante og utfordrende oppgaver. Vi legger til rette for at folk skal trives hos oss og glede seg til hver mandag!

ArbeidsgiverBrandsdal Group AS
StedKristiansand S
Frist31.01.2021
Jorunn Olsen
Rådgiver
+4797580032
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Sykepleier

Vi har økende oppdragsmengde og nå er vi på jakt etter sykepleiere som ønsker jobbe ekstra vakter hos flere av våre kunder sentralt i Oslo og Viken Noe for deg? Arbeidstid : Dag, kveld, helger Arbeidsoppgave Legge til rette for gjennomføre tiltak Arbeide i team med lege, sykepleiere, pasient og pårørende Sykepleierfaglige oppgaver, observere [...]

Arbeidsgiver: For kunde

Sted: Oslo

Frist: Snarest

Servicemedarbeider/Truckfører

Bemanningsbyraaet jobber med flere kunder i forskjellige segment som jevnlig etterspør deg med erfaring og kompetanse inne truck kjøring og lagerarbeid. Vi merker pågang på oppdrag innen lager/logistikk og søker i den forbindelse flere lagermedarbeidere med truckførerbevis til oppdrag i både Viken og Oslo. Arbeidsoppgaver: Klargjøring av [...]

Arbeidsgiver: For kunde

Sted: Drammen

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Helsefagarbeider med autorisasjon

På vegne av flere av våre kunder sentralt i Oslo og Viken søker vi autoriserte helsefagarbeidere for snarlig oppstart. Fra 10 til 100% stilling er de prosjektene vi jobber med nå. Høres det interessant ut? Vi tilbyr Spennende varierte arbeidsoppgaver hos flere av våre kunder Dyktige kolleger og høyt faglig nivå Lønn etter gjeldende [...]

Arbeidsgiver: For kunder

Sted: Oslo

Frist: Snarest