Forsker Materialteknologi

Kebony AS er et norsk selskap med målsetning om å bli den ledende teknologibedriften og merkevaren innen treindustri. Kebony leverer et tremateriale av overlegen kvalitet som er både miljøvennlig og kostnadseffektivt.

Kebony er basert på egenutviklet teknologi, med en miljøvennlig og patentert trebehandlings-prosess, utviklet i Norge. Denne prosessen forbedrer egenskapene til treet ved hjelp av biobasert kjemi. Prosessen gir treets cellestruktur en permanent endring med både egenskaper og farge som kan sammenlignes med eksklusive tropiske tresorter.

Kebony har mottatt internasjonal anerkjennelse fra både arkitekter og entreprenører, og fått utmerkelser som "Technology Pioneer" av World Economic Forum og flere oppføringer på Global Cleantech 100. Våre produkter leveres via et bredt internasjonalt salgs- og distribusjonsnettverk.

Vi søker etter en forsker til vår teknologi- og prosjektavdeling i Skien, som kan støtte Kebony's videre vekst og hjelpe oss å videreutvikle våre produkter og løsninger.

Kvalifikasjoner: Den kollegaen vi ønsker oss har utdannelse på master-nivå, eller høyere, innen materialteknologi, kjemi, treteknologi eller biologi.

Arbeidsoppgavene vil omfatte eksperimentelt arbeid i lab- og pilotskala, planlegging av forsøk, rapportering og støtte til øvrige Kebony-avdelinger.

Personlige egenskaper: Vi ser etter kandidater som er faglig sterke, nysgjerrige, selvdrevne og ambisiøse, og som ikke er redd for å ta i et tak.

Arbeidsstedet vil primært være ved Kebonys produksjonssted i Skien, hvor teknologiavdelingen disponerer eget laboratorium, forsøkshall og pilotanlegg.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, hyggelige kolleger og et inkluderende og uformelt arbeidsmiljø. Noe reising må påregnes, da Kebony har et vidt internasjonalt nettverk av kunder og samarbeidspartnere, samt et eget produksjonsanlegg i Antwerpen i Belgia.

Interessert?
Ta kontakt med Bemanningsbyraaet v.Laila M. Håkonsen (tlf. 95 77 00 74) for ytterligere informasjon. Din CV og søknad registreres ved å trykke på søknadslinken. Av hensyn til personvern/GDPR har vi ikke mulighet til å behandle søknader mottatt per e-post. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til en søknad foreligger.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk!
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.
Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

NøkkelordBioteknologi, Forsker, Treforedlingsindustri, Treforedler, Treteknologi
BransjekategoriIndustri / Produksjon
BransjeTreindustri
Alternativ
bransjekategori
Forskning / Utvikling
Alternativ bransjeFoU naturvitenskap og teknikk


Om arbeidsgiveren

Kebony er et ledende miljøteknologiselskap som arbeider innen modifisering av tre. Selskapets patenterte teknologi er basert på mer enn 10 års forskning internasjonalt og i Norge. Fra å være et forskningsbasert prosjekt frem til selskapets fullskala fabrikk stod ferdig i 2009, har selskapets omsetning økt fra MNOK 25 millioner kroner i 2009 til en omsetning på nesten MNOK 320 millioner i 2019. Veksttakten forventes å fortsette de neste årene. Kebonys ambisjon er å skape en ledende teknologi og merkevare internasjonalt. Selskapet selger til over 30 land, satser tungt på forskning og utvikling, og har vunnet en rekke internasjonale priser - deriblant World Economic Forum - Technology Pioner, The Guardian Global Cleantech 100, og er av CNBC kåret til et av Europas 20 mest kreative selskaper. Kebony AS har hovedkontor i Oslo, og teknologi- og produksjonsavdelinger i Skien og Belgia. Selskapet har ca 90 ansatte.

ArbeidsgiverKebony AS
StedSkien
Frist17.01.2021
Laila M. Håkonsen
Rådgiver / Partner
+4795770074
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Sykepleier

Vi har økende oppdragsmengde og nå er vi på jakt etter sykepleiere som ønsker jobbe ekstra vakter hos flere av våre kunder sentralt i Oslo og Viken Noe for deg? Arbeidstid : Dag, kveld, helger Arbeidsoppgave Legge til rette for gjennomføre tiltak Arbeide i team med lege, sykepleiere, pasient og pårørende Sykepleierfaglige oppgaver, observere [...]

Arbeidsgiver: For kunde

Sted: Oslo

Frist: Snarest

Servicemedarbeider/Truckfører

Bemanningsbyraaet jobber med flere kunder i forskjellige segment som jevnlig etterspør deg med erfaring og kompetanse inne truck kjøring og lagerarbeid. Vi merker pågang på oppdrag innen lager/logistikk og søker i den forbindelse flere lagermedarbeidere med truckførerbevis til oppdrag i både Viken og Oslo. Arbeidsoppgaver: Klargjøring av [...]

Arbeidsgiver: For kunde

Sted: Drammen

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Helsefagarbeider med autorisasjon

På vegne av flere av våre kunder sentralt i Oslo og Viken søker vi autoriserte helsefagarbeidere for snarlig oppstart. Fra 10 til 100% stilling er de prosjektene vi jobber med nå. Høres det interessant ut? Vi tilbyr Spennende varierte arbeidsoppgaver hos flere av våre kunder Dyktige kolleger og høyt faglig nivå Lønn etter gjeldende [...]

Arbeidsgiver: For kunder

Sted: Oslo

Frist: Snarest